Evenimentul Zilei > Politica > Maneva lui Ciolacu în PSD. Ce a pus la cale cu Firea și Stănescu
Maneva lui Ciolacu în PSD. Ce a pus la cale cu Firea și Stănescu

Maneva lui Ciolacu în PSD. Ce a pus la cale cu Firea și Stănescu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat în această seară la un post de televiziune că va candida la Congresul partidului, care va avea loc pe 29 februarie.

Preşedintele interimar a declarat că ăr vrea în echipa sa pe Firea, Grideanu şi Stănescu, iar atunci când a fost întrebat dacă va candida, acesta a răspuns: „Este posibil să candidez. Nu am apucat să vorbesc cu colegii să creionăm echipa”.

„Mi-ar plăcea să am pe doamna Firea în echipa de la partid şi o susţin în continuare pentru funcţia de primar”, a afirmat Marcel Ciolacu. Liderul PSD n-a ascuns faptul ca fostul premier Sorin Grindeanu să vină „în echipă” alături de el şi că ar fi „onorat” dacă Paul Stănescu ar „dori în continuare” funcţia de secretar general al PSD.

Marcel Ciolacu a adăugat că „este posibil” să se renunţe la funcţia de preşedinte executiv al PSD şi că doreşte cinci funcţii de vicepreşedinţi ai partidului. „O să încercăm să avem o echipă cât mai eficientă în primul rând pentru examenul politic care urmează, respectiv alegerile”, a afirmat Ciolacu. În ceea ce priveşte relaţia cu Victor Ponta, Marcel Ciolacu a spus: „Consider că este o relaţie bună, începem să creăm o încredere între noi”.

Mai mult, Ciolacu a subliniat că Congresul PSD va avea loc în 29 februarie dacă până atunci nu se confirmă un caz de coronavirus în ţara noastră, notează RTV.