Evenimentul Zilei > Actualitate > Gestul șocant al maneliștilor după moartea șefului Duduienilor. „Să se întâmple aşa ceva”
Gestul șocant al maneliștilor după moartea șefului Duduienilor. „Să se întâmple aşa ceva”

Gestul șocant al maneliștilor după moartea șefului Duduienilor. „Să se întâmple aşa ceva”

Maneliștii care trebuiau să cânte, la sfârșitul săptămânii, la nunta fetei interlopului Emi Pian, au fost nevoiți să schimbe registrul. De jale în loc de veselie.

 

Sorin Copilul de Aur a declarat că este în stare de şoc după moartea lui Emi Pian. Cântăreţul a spus că „e durere mare” după moartea liderului clanului Duduianu care a fost ucis marți dimineață, în urma unei bătăi între clanuri care a avut loc pe o stradă din Sectorul 6.

Sorin Copilul de Aur a fost prezent miercuri seară la priveghiul organizat de familia lui Emi Pian.

„Mă rog pentru el pentru că cu toţii l-am iubit. De aia suntem prezenţi. Vă daţi seama familia lui. E durere foarte mare… Să se întâmple aşa ceva”, a declarat Sorin Copilul de Aur la România TV.

Manelistul a spus că nu ştie de ce a fost ucis interlopul Emi Pian.

„Îmi pare rău pentru el. Nu am de unde să ştiu ce s-a întâmplat. (…) Trebuia să cânt la nunta fetei lui.  Îl ştiu de mult timp. Un om deosebit, un caracter foarte frumos, foarte respectuos care nu a greşit nimănui”, a spus manelistul.

Filmul de groază al uciderii liderului clanului Duduianu, Emi Pian Richard Gheorghe Emanuel, un membru al clanului Rinu ar fi avut o dispută verbală cu Emi Pian, în timpul căreia i-ar fi spus că face parte dintr-un clan care a trăit în sărăcie și că abia recent au început să facă și ei avere.

La un moment dat, Emi Pian ar fi decis să pună punct avalanșei de jigniri și s-a ridicat de la masă. Atunci a fost momentul când s-au luat la bătaie, iar Richard Gheorghe Emanuel l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior, scrie Gândul.ro.

Imediat ce a simțit înțepătura, Emi i-ar fi strigat fratelui său, Grațian, care era față: „M-a tăiat! Ia și omoară-l!” Atunci, Grațian ar fi apucat un topor pe care l-a văzut în apropiere și l-a lovit pe agresorul fratelui său, însă fără să-i provoace răni grave.

Polițiștii au găsit la fața locului mai multe cuțite și au adus la audieri în jur de 15 persoane, care participaseră la sesiunea de barbut și care fugiseră înainte ca anchetatorii să ajungă la fața locului, precizează aceeaşi sursă.

Florin Salam a lansat o melodie dedicată lui Emi Pian, interlopul ucis luni dimineață în timpul unui joc de barbut, în sectorul 6 din Capitală. „Intru tânăr în pământ” a fost postată pe Youtube şi a strâns un număr record de vizualizări. Melodia a strâns 50.000 de vizualizări în doar două ore de la lansare.

„Ce necaz mare m-a lovit, intru tânăr în pământ, ce mai soartă blestemată, pentru mamă, pentru tată. Fă-mă Doamne-un șarpe lung, să intru pe sub pământ, să merg la băiatul meu, să stau de vorbă cu el”, sunt primele versurti ale melodiei pe care Florin Salam i-a dedicat-o lui Emi Pian.