Mamă disperată protestează în fața ambasadei române la Chişinău

Mamă disperată protestează în fața ambasadei române la Chişinău

Mama băiatului dispărut în urmă cu o lună dintr-o tabără de la Sulina a declarat că va protesta începând de astăzi în faţa ambasadei României la Chişinău, deoarece nici până în prezent nu a aflat cine este responsabil de posibila moarte a fiului ei, relatează portalul ”Jurnal de Chişinău”.

Veronica Ciobanu susține că prin acţiunea sa de protest vrea să atragă atenţia tuturor mamelor să aibă grijă unde îşi trimit copiii în vacanţă. "Acolo nu e zonă de odihnă pentru copii. Este tabăra de odihnă care se află în construcţii, iar jumătate de plajă se spune că e pentru nudişti", a declarat ea.

Femeia s-a declarat nemulţumită de atitudinea autorităţilor de la Chişinău, care au rămas indiferente în faţa dispariţiei fiului său, despre care se crede că s-ar fi înecat. Corpul neînsufleţit al băiatului nu a fost găsit nici până în prezent.

Dan Ciobanu, dispărut la 9 iulie dintr-o tabără de la Sulina, este originar din satul Recea, raionul Străşeni, şi participa la reuniunea tinerilor din comunităţile româneşti din afara graniţelor. El urma să împlinească 15 ani în luna octombrie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Băiatul a fost dat dispărut după ce s-a îndepărtat de ceilalţi colegi din tabără şi de cadrele didactice şi a intrat în mare împreună cu alţi patru colegi. Primarul localităţii Sulina, Aurel Dimitriu, declarase, la 10 iulie, că băiatul este căutat cu bărci şi şalupe pe mare, de către poliţişti de fontieră şi reprezentanţi ai primăriei.