Mama criminalului Bogdan Ionel are însă o altă teorie.Femeia crede că fiul ei nu a acționat singur. Potrivit anchetatorilor, victima a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuțit.

Femeia, care este plecată la muncă în Italia, îi ia apărarea băiatului ei, care e acuzat de crimă. Ea a postat mai multe mesaje pe o rețea de socializare, unde Bogdan Ionel este aspru criticat pentru fapta lui odioasă. Mai mult, la un  moment dat, Larisa Ionel a lansat ipoteza potrivit căreia fiul ei nu ar fi acționat singur, scrie Cancan.ro. 

„Bineînțeles, vreau să iasă la lumină doar adevărul. Chiar dacă trebuie să plătească vinovatul. Fiul meu nu a fost singur și probele vorbesc. Doar că nu vrea să spună cum s-a întâmplat și cine a fost cu el. / Iubita lui ce-a făcut?/Cum s-au desfășurat lucrurile, voi știți? Dacă da mergeți la Poliție și dați declarație dar să fie adevărul adevărat fără să acoperiți pe nimeni. / Judecați după terminarea porcesului, nu influențați ancheta” sunt doar câteva dintre mesajele transmise de mama criminalului din Botoșani la una dintre postările acestuia de pe Facebook.

Femeia este șocată și a spus că fiul ei nu ar fi în stare să ia viața unui om. „Sunt șocată și sufăr iar părinților fetei ce să le spun, condoleanțe, îmi pare rău, ce anume? Toate acestea nu schimbă nimic din suferința părinților fetei dar nici a mea. Nu judec pe nimeni, doar că aceste comentarii nu au rost, familia mea este distrusă la fel cum e și familia fetei. Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat, încă nu pot să cred sau nu am puterea să accept. Este prea odios”, a mai scris Larisa Ionel, mama lui Bogdan, pe Facebook.

Trupul măcelărit al adolescentei a fost găsit miercuri, 25 aprilie, într-o pădure de la marginea orașului Botoșani. Medicii legiști sosiți la fața locului au observat că Petronela Mihalachi avea plăgi în zona gâtului, a fetei, a mâinilor și a inimii.

Suspectul principal, Bogdan Ionel a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de uciderea tinerei de 18 ani. Potrivit unor informații, s-ar fi ajuns la crimă, după ce tânărul fotograf de 16 ani s-a înfuriat când Petronela Mihalachi ar fi jignit-o pe iubita lui Bogdan – despre Mihaela, tânăra ucisă a spus că este grasă și urâtă.