Mălina Olinescu a fost înmormântată. Iubitul ei a plâns în hohote lângă sicriu

Mălina Olinescu a fost înmormântată. Iubitul ei a plâns în hohote lângă sicriu

Artista a fost înhumată în Cimitirul Sfânta Vineri. Apropiaţii ei au sperat să obţină o derogare de la Patriarhie pentru a fi înmormântată creştineşte. Familia, apropiaţii şi sute de admiratori au condus-o pe ultimul drum.

UPDATE 3: Înainte ca siciriul să fie coborât în groapă, colegii Mălinei de la "Călin Geambaşu Band" au difuzat, pe un ecran, ultimul videoclip pe care artista îl filmase: melodia "Je t aime". La final, cei care au participat la înmormântare au aplaudat. UPDATE 2. Mălina a avut parte de o slujbă scurtă. UPDATE 1. La cimitir a venit şi iubitul artistei, Sebastian Truţă, care plânge în hohote. El este însoţit de tatăl şi de mama lui. În ultimele zile, apropiaţii Mălinei au vehiculat ideea că acesta a neglijat-o. La Capelă au venit şi foştii colegi de trupă ai cântăreţei. Călin Geambaşu i-a pus în sicriu microfonul la care a cântat ani întregi. UPDATE. La Capela Cimitirului Sfânta Vineri, unde este depus scriul cu trupul neînsufleţit al artistei, au început să se adune rudele şi apropiaţii. Printre primii veniţi, Titus Munteanu, Călin Goia şi Ozana Barabancea. Biserica a aprobat doar rânduielile speciale de înmormântare pentru sinucigaşi, Mălina Olinescu urmând să aibă parte de o ceremonie scurtă, cu un singur preot, în afara bisericii. Decizia a fost luată de reprezentanţii Patriarhiei, care au precizat că, odată ce Mălina le-a mai spus apropiaţilor că vrea să se sinucidă, a avut "o atitudine necreştină". Familia şi apropiaţii artistei încă mai cred în varianta unui accident şi au solicitat o derogare de la Patriarhie, motiv pentru care au amânat funerariile, care trebuiau să aibă loc ieri. Citiţi mai multe informaţii în categoria dedicată Mălinei Olinescu. 

  • Iubitul Mălinei Olinescu: "Un an de zile am rugat-o să meargă s-o vadă un doctor"
  • Patriarhia a decis: Mălina Olinescu va fi înmormântată ca orice sinucigaş. I se face slujbă în afara capelei

<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/1ex9FzrW-xs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News