La sfârşitul anului trecut, cântăreaţa spunea: "îmi doresc tare mult ca anul care vine să fie şi pentru mine, şi pentru oamenii dragi mai bun, mai rodnic, mai blând. Îmi doresc să-mi fie toţi ai mei bine, iar eu să-mi revin, să ma întorc la Mălina de dinainte.
Iar din punct de vedere profesional, să-mi fie munca la fel de apreciată. Pentru că sentimental, anul care se încheie a fost o glumă proastă. Nu cred că-mi doresc prea mult. Poate tocmai asta a fost şi greşeala mea: că niciodată n-am cerut mult. Mereu m-am mulţumit cu puţin. Ei, se vede treaba că trebuie să-mi schimb strategia. Asta e planul meu pentru noul an!”.
Mălina mai spunea că nu are nicio explicaţie pentru care casele de discuri au refuzat-o în repetate rânduri, atât pe ea, cât şi pe oamenii cu care lucra: “Ni se spunea tot timpul ba că muzica noastră nu e destul de comercială, ba c-ar trebui să mai schimbăm una sau alta.
Şi-aşa ne-am trezit reduşi la tăcere. Eu am continuat să cânt, totuşi, aşa cum fac si acum, la petreceri de firma, private, diverse spectacole. Dar cred că e important să se ştie că nu eu am fost cea care a decis să dispar, ci astea au fost circumstanţele. Şi nici nu a fost o dispariţie totală: n-am mai apărut la televizor decât foarte rar şi n-am mai fost difuzată de radiouri, dar am continuat să exist, chiar şi în muzica.
Sigur, după ce am văzut că nu mai reuşesc să patrund în "casa" şi că sunt lăsată pe-afară, sa latru la lună, m-am supărat, m-am enervat, am zis că mă las de muzică, şi câteva luni chiar ca n-am mai fredonat nici o notă. M-am închis totalmente în mine”.
Citiţi mai multe informaţii în categoria dedicată Mălinei Olinescu.