Evenimentul Zilei > Monden > Mai ceva ca în filme. Călătoria de un an care a fascinat internetul
Mai ceva ca în filme. Călătoria de un an care a fascinat internetul

Mai ceva ca în filme. Călătoria de un an care a fascinat internetul

O broască țestoasă a trecut printr-o călătorie atipică, după ce a „evadat” din casa stăpânilor săi, fancinând intrnetul. Într-un final demn de filmele hollywoodene, stăpânii îngrijorați au găsit-o unde se așteptau mai puțin.

Max, personajul principal al poveștii, a reușit să „fugă” de acasă cu un an în urmă, după ce a reușit să escaladeze un gard de 30 de centimetri înălțime.

Timp de un an, Max a făcut călătoria vieții cu o viteză de 0.00011 km/h, reușind să ajungă la o distanță de 965 de metri de casă.

Aventura lui Max s-a sfârșit după ce două femei ce își plimbau câinii pe un câmp din Wiltshire, Anglia, au găsit broasca țestoasă, și, de teamă să nu fie strivită de un tractor, au postat un anunț pe Facebook pentru a-i găsi stăpânii.

Stăpânul a fost găsit după 3 zile de căutări.

„În mod normal, el ar petrece toată ziua în țarcul lui vara și nu știu cum a scăpat – pur și simplu nu mai era acolo.” Jukes spune, totuși, că Maxi este un aventurier și că nu este prima dată când pleacă de acasă. Data trecută a fost găsit după 2 luni, acasă la un vecin.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: