Evenimentul Zilei > Actualitate > UPDATE Măcelul din Piața Constituției. Şase interlopi au primit mandat de arestare. Unul dintre suspecți, condamnat pentru crimă.
UPDATE Măcelul din Piața Constituției. Şase interlopi au primit mandat de arestare. Unul dintre suspecți, condamnat pentru crimă.

UPDATE Măcelul din Piața Constituției. Şase interlopi au primit mandat de arestare. Unul dintre suspecți, condamnat pentru crimă.

Unul dintre suspecții în cazul crimei produse duminică în Piața Constituției a fost condamnat pentru o altă crimă.

UPDATE:

Poliţia Capitalei a anunţat, sâmbătă, că şase persoane au fost reținute pentru infracțiunile de omor și instigare la omor, în urma audierilor care au durat toată noaptea de vineri spre sâmbătă, în dosarul crimei din Piața Constituției din centrul Bucureștiului

Printre cei șase reținuți, se află și un antrenor de box din București, Romeo Păun, fost boxer. Întrebat de jurnaliști dacă este vinovat de crima care a avut loc în Piața Constituției, Păun a negat.

Anchetatorii au anunțat că au audiat un număr de aproximativ 60 de persoane în acest dosar, urmând ca audierile să continue și zilele următoare, potrivit digi24.ro

Ştirea iniţială:

Acesta a fost eliberat mai devreme de termen, respectiv anul trecut, în baza recursului compensatoriu, scrie Cancan.

Surse din Poliție au declarat  faptul că în urmă cu 10 ani, mai multe persoane din cercul de suspecți pe care-l are Poliția în cazul crimei din Piața Constituției au participat la un omor în cartierul Tei-Toboc, iar unul dintre aceștia, condamnat pentru complicitate la omor, a fost eliberat mai devreme, anul trecut, în baza recursului compensatoriu.

suspectul de omor și mai multe persoane s-au sustras anchetei polițiștilor, agenții negăsindu-i până la momentul transmiterii știrii.

Mai multe persoane au fost aduse, vineri dimineață, la sediul Poliției Capitalei pentru audieri în dosarul crimei din Piața Constituției.

Audierile vin după ce polițiștii au efectuat 21 de percheziţii domiciliare în București în dosarul crimei din Piața Constituției, potrivit unui anunț al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, verificările venind la aproape o săptămână de la bătaia din centrul Capitalei.

Perchezițiile au avut loc în zona Petricani – Lacul Tei și au vizat capturarea bărbatului suspectat pentru uciderea unei persoane în bătaia care a avut loc la sfârștiul săptămânii trecute.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: