Mircea Nebunu, șeful Clanului Sportivilor, a descins cu 80 de bătăuși în mall-ul din Băneasa pentru a-i aplica o corecție rivalului Mircea Ursu. Bătaia a fost planificată imediat după confruntarea sângeroasă din piața Constituției.

Vali, fratele lui Nebunu a făcut și un anunț pe FB în acest sens: „Tu-mi zici mie că nu mă duc în Centrul Istoric, că nu mă duc nu știu unde?! Vezi…(bip!)… cum vorbești, că să moară familia mea dacă n-o stricăm rău de tot! Vezi că o stricăm rău de tot, cu toate prăduielile tale și ce faci pe unde stai tu pe la gabori prin birouri!”.

Cei doi frați voiau să-i dea o lecție lui Ursu: „Să moară familia mea dacă nu te dau în două-trei secunde! Vezi că eu nu țin cont nici de Mircea, nici de cine vrei tu! Să moară toată familia mea, tu vezi cum vorbești cu mine, să moară familia mea că o să regreți rău de tot! Tu-mi zici mie că nu mă duc în Centrul Istoric, du-te…(bip!)…de-aici, că tu nu ieși de-acolo, de la mall-ul ăla unde stai și cerșești bani de taxi, du-te-n…(bip!)… de fraier! Vezi că eu ți-am vorbit frumos și sari calul, să moară familia mea dacă nu o să-ți pară rău după aia ce-ți fac!”.

Noroc că Mircea Ursu nu a fost de găsit, astfel smardoii lui Nebunu s-au oprit la o cafenea din mall, unde au continuat cu amenințările pe FB:  „Te-aștept la o cafea aici! Să bem o cafea! V-am pupat! V-aștept la o cafea! Ăsta… bodyguardul lui Bruce Lee, al lui John Wayne! Hai la o cafea! Bodyguardul lui mătușă-mea de la Brăila! Bodyguardul lui coana mare!”.

Te-ar putea interesa și: