Evenimentul Zilei > Actualitate > Modul MACABRU prin care s-a SINUCIS un botoșănean
Modul MACABRU prin care s-a SINUCIS un botoșănean

Modul MACABRU prin care s-a SINUCIS un botoșănean

Un botoșănean cu două facultăți din comuna Mihăileni s-a sinucis într-un mod macabru. În vârstă de 60 de ani, bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor cu un cuțit.

Mai precis, el și-a înfipt cuțitul în inimă și ca să fie sigur că o să reușească, și-a răsucit lama în piept. El a fost găsit de mama lui într-o baltă de sânge, potrivit libertatea.

Serviciul Județean de Ambulanță s-a prezentat la fața locului dar nu a mai putut face nimic în legătură cu bărbatul.

„Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru pacient. Manevrele de resuscitare nu ar fi avut niciun rezultat. Colegii de la medicina legală vor stabili cu exactitate cauza morţii”, a precizat medicul Nicuşor Curteanu, purtător de cuvânt în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Potrivit apropiaţilor, săteanul a ameninţat de mai multe ori că îşi va tăia venele. Până ieri, apropiaţii şi rudele au reuşit să îl convingă să nu o facă. Luat în evidenţe ca suferind de depresie, bărbatul şi-a dus totuşi planul morbid la îndeplinire ieri.

Acesta şi-a înfipt cuţitul în partea stângă a pieptului, în partea inferioară a inimii, şi, pentru a fi sigur, a răsucit cuţitul în rană, după care l-a scos şi l-a aşezat pe piept.