Evenimentul Zilei > Monden > Simonei Halep nu îi vine să creadă. Secrete din lanț în trecutul noului iubit. Detalii cel puțin șocante
Simonei Halep nu îi vine să creadă. Secrete din lanț în trecutul noului iubit. Detalii cel puțin șocante

Simonei Halep nu îi vine să creadă. Secrete din lanț în trecutul noului iubit. Detalii cel puțin șocante

Trecutul iubitului milionar al Simonei Halep ar ascunde o adevărată telenovelă. Toni Iuruc ar fi fost implicat într-un patrulater amoros cu o știristă de la Digi, partenerul acesteia și femeia cu care, în cele din urmă, omul de afaceri s-a căsătorit. 

Înainte să formeze un cuplu cu Simona Halep, Toni Iuruc ar fi nimerit într-o telenovelă de pomină, în care a fost implicată și una dintre fostele sale soții, o cunoscută știristă de la Digi și Marius, bărbatul cu care cea din urmă era cuplată.

Femeia care urma să-i devină soție lui Toni Iuruc era bună prietenă cu jurnalista de televiziune. Viitoarea parteneră a omului de afaceri de origine aromână ar fi făcut însă o pasiune pentru iubitul amicei sale, cu care, de altfel, ar fi și început o relație.

Știrista a simțit că partenerul o înșală și, pentru o bună perioadă, ar fi căutat alinare chiar în brațele… viitoarei soții a lui Toni Iuruc. I s-ar fi plâns că bărbatul o “traduce”, fără să aibă habar că partenerul ei are o legătură amoroasă fix cu amica sa, pe care o considera sora ei și în care avea maximă încredere.

Într-un final, adevărul ar fi ieșit la iveală, iar Marius, disperat să-și salveze relația, ar fi părăsit-o pe viitoarea soție a lui Toni Iuruc. La scurt timp, tânăra l-a cunoscut pe milionarul machedon, cu care s-a și căsătorit. De precizat că ambii ar fi fost zdruncinați din punct de vedere sentimental, motiv pentru care ar fi și ajuns super-rapid soț și soție.

De partea cealaltă, știrista de la Digi s-a despărțit de Marius și s-a măritat la începutul acestui an. Nici fosta amică a jurnalistei nu a avut mai mult noroc, Toni Iuruc divorțând de ea după doar câteva luni de căsnicie. În concluzie, cel mai câștigat din acest patrulater amoros este, cu siguranță, omul de afaceri de orgine aromână, care, recent, s-a cuplat cu Simona Halep.

Dacă în weekend-ul trecut s-au îmbrățișat călduros într-o parcare din Mamaia, Simona Halep și Toni Iuruc au ales, de această dată, să repete gestul departe de țară, în Santorini, superba insulă din Marea Egee, locul perfect pentru îndrăgostiți să dea frâu liber sentimentelor.

Campioana de la Wimbledon și iubitul milionar au mers, marți după-amiază, într-o local de lux din Santorini, unde s-au simțit perfect. La un moment dat, cei doi s-au luat în brațe, fiind protagoniștii unor momente tandre, semn clar că relația dintre ei este cât se poate de serioasă, mai ales că Simona Halep i-a și făcut, recent, ”botezul” în anturaj ei noului partener.

După două nunți și două divorțuri, Toni Iuruc trăiește, în prezent, o frumoasă poveste de dragoste cu Simona Halep. Ei formează un cuplu frumos, iar bărbatul îi este fidel și nu o lasă niciodată singură, mai ales pe durata turneelor, scrie cancan.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: