Evenimentul Zilei > Actualitate > Luca și Sebastian, verișorii năzdrăvani
Luca și Sebastian, verișorii năzdrăvani

Luca și Sebastian, verișorii năzdrăvani

Continuă completarea Listei Copiilor cuminți 2017 cu doi băieței din București. Amândoi sunt voioși și isteți, adoră mașinuțele de orice fel, merg la grădință și participă la spectacole

Sebastian are 2 ani și două luni, dar deja merge la Grădinița Căsuța Piticilor, unde este în Grupa Șoriceilor (adică în grupa mică). Bunica este cea care l-a convins să meargă la grădiniță și îi dă aproape în fiecare zi „salariu” pentru asta. Puștiul e tare vorbăreț și sociabil, chiar dacă nu pronunță încă foarte bine toate cuvintele. Nu-i trebuie decât câteva minunte ca să se obișnuiască cu adulții care vin în vizită, după care acaparează atenția lor cu mare ușurință. Iubește animăluțele și adoră să se joace în parc. A mers cu tăticul lui, Tudor, și la parada de Ziua Națională, de la Arcul de Triumf, unde a admirat soldații și mașinile militare. Dacă ar fi după el, s-ar juca toată ziua, noroc că mămica Mihaela îl mai trimite la culcare. În rest, se lasă pupat și ținut în brațe de oamenii pe care-i cunoaște, fără nicio ezitare.

Pentru că acum e frig și nu pot distra în curtea casei, Sebastian și verișorul lui, Luca, merg să se joace în sufragerie la bunici. Luca e un pic mai mărișor decât verișorul lui. Are 3 ani și 6 luni, dar pentru că e isteț foc e deja în Grupa mare la Grădinița Rising Stars. Curios și vesel, năzdrăvanul adoră și el mașinuțele și camioanele și, chiar dacă are deja o groază de jucării, nu se va supăra dacă Moș Crăciun îi mai aduce câteva. Când vine vorba de animăluțe, Luca preferă câinii. Mai ales că părinții lui, Sandra și Bogdan, au trei patrupede, un lup și doi buldogi francezi. Pe lângă ei, mai e și ciobănescul mioritic al bunicilor. Deși doi dintre câini sunt mari, Luca se joacă fără frică cu ei, ba chiar îl amuză că patrupedele se țin după el oriunde s-ar duce. La spectacolele de la grădiniță, băiatului îi place să se costumeze cât mai haios – spre exemplu, ultima dată a fost … o radiografie! Pe lângă asta, cântă și dansează. La fel ca verișorul lui, Luca este un copil sociabil, dar se emoționează puțin când fetele care vin în vizită la părinți sau la bunici vor să-l pupe.

Cei doi năzdrăvani i-au încălzit inima lui Moș Crăciun, așa că vor primi, de la el, Diplome de copilași cuminți, cu autograf!