Evenimentul Zilei > Monden > Lovitură grea de la nora lui Bădălău! Decizia judecătorilor nu lasă loc de interpretare
Lovitură grea de la nora lui Bădălău! Decizia judecătorilor nu lasă loc de interpretare

Lovitură grea de la nora lui Bădălău! Decizia judecătorilor nu lasă loc de interpretare

Niculae Bădălău își poate vedea nepoții doar de două ori pe lună, nora lui câștigând custodia celor doi nepoți

Aflat în mijlocul unui scandal mediatic, după ce i-a jignit pe românii din Diaspora, Niculae Bădălău mai primește o lovitură, de data aceasta pe plan personal. Gabi Bădălău, fiul său, a pierdut custodia celor doi copii în favoarea fostei sale soții, cântăreața Claudia Pătrășcanu.

Aceasta a atacat decizia instanței, și a făcut apel, fiind nemulțumită că ambii copii își vor petrece sărbătorile cu tatăl lor, potrivit .romaniatv.net.

Judecătorii i-au încredințat custodia celor doi copii Claudiei Pătrășcanu, însă au stabilit că băieții vor locui cu mama lor. Tatăl are dreptul să-i ia două weekenduri pe lună, dar și de Crăciun.

Claudia, nemulțumită de sentință ,a făcut apel, următorul termen de judecată fiind 11 decembrie .Decizia legată de custodia celor doi băieți, Gabriel (5 ani) şi Nicolas (3 ani), este provizorie, lupta dintre Claudia (39 de ani) şi Gabi Bădălău (34 de ani) continuând.

Cei doi băieţi vor locuila Constanţa, cu mama lor, urmând să stea in weekend-uri din  lună alături de tatăl lor, la Bolintin Vale. Claudiei nu i-a convenit însă programul. În august, Claudia Pătrășcanu a decis să divorţeze de Gabriel Bădăllău, după trei ani de căsnicie.

Motivele au fost violenţa şi infidelitatea pe care artista i le-a reproşat soţului său/  Artista a părăsit domiciliul conjugal din Bolinitin Vale, împreună cu cei doi fii şi s-a stabilit în Agigea, în casa mamei sale, Domnica, femeia care i-a fost mare sprijin emoţional în tot acest timp.

La două luni de când a depus cererea de divorţ şi a solicitat stabilirea custodiei copiilor, cei doi soţi au primit deja o primă decizie care fixează provizoriu domiciliul minorilor şi programul de vizită. Astfel, în data de 7 noiembrie, magistraţii Judecătoriei Bolinitin Vale au decis că, până la soluţionarea divorţului, cei doi copii să locuiască în Agigea, alături de mama lor, Claudia Pătrăşcanu.

„Stabileşte locuinţa minorilor Bădălău Gabriel Alexandru şi Bădăllău Nicolas Mihai la mamă, respectiv în Agigea, Constanţa”, se arată pe portalul judecătoriei. Legat de  programul de vizită, Bădăllău are dreptul să îşi ia copiii două weekenduri pe lună la Bolintin Vale, cu specificaţia că acesta îi ia de la domiciliu şi tot el îi aduce înapoi, obligat să respecte nişte intervale orare fixate de judecători.

„Stabileşte următorul program: primul şi al treilea weekend din fiecare lună, de vineri ora 17.30 până duminică la ora 18.00, la domiciliul reclamantului din Bolintin Vale, jud. Giurgiu, minorii urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu duminică la ora 18.00. În anii impari: în vacanţa de vară, patru săptămâni, respectiv primele două săptămâni din luna iulie şi primele două săptămâni din luna august, cu posibilitatea pentru reclamant de a lua minorii de la domiciliul mamei, urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu la ora 18.00. În vacanţa de primăvară, o săptămână, respectiv a două săptămână de vacanţă, începând din ziua de luni, ora 17.30 până în ziua de duminică, ora 18.00. În vacanţa de iarnă, din dată de 23 decembrie ora 17.30, până în dată de 30 decembrie ora 18.00”, au mai decis magistraţii.