În vârstă de 23 de ani, tânăra a povestit o întâmplare petrecută în urmă cu mai bine de 10 ani, atunci când a luat decizia să urmeze acest drum.  Deşi Gică Hagi şi-ar fi dorit ca fiica sa să devină jucătoare de tenis, Kira a ales să devină actriță. Ea a povestit amuzată momentul, deşi la vremea respectivă nu i-a fost uşor.

„La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, și-a luat carnețelul, căci de când îl știu el notează tot în carnețel, și ne-a întrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a răspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocată…i-am cerut un răgaz de două săptămâni să mă decid”, a declarat Kira Hagi. „Îmi amintesc că la o zi de naștere, am făcut un dans cu Ianis și nu ne-a ieșit. Eu eram perfecționistă și am realizat atunci că vreau să fac din joaca asta o meserie”, a mai dezvăluit Kira pentru corinacaragea.ro.

Potrivit mezinei familiei Hagi, departe de terenul de fotbal și lumina reflectoarelor, tatăl ei este haios, spune multe glume şi este un pasionat al dansului. Despre despre mama ei, Marilena, Kira Hagi a vorbit entuziasmată. „Ea este lumina noastră. Toți gravităm în jurul ei. Are o compasiune enormă și un suflet mare. Mama m-a iubit necondiționat în orice moment al vieții, m-a lăsat să mă exprim liber și nu m-a izolat, nu mi-a zis că trebuie să fiu într-un fel. Așa am prins curajul acesta de a fi eu însămi”.

Întrebată unde vrea să ajungă în viaţă, Kira nu a stat prea mult pe gânduri. „Obiectivul meu nu este să țin o statuie de aur în mână. Sper să nu mă înțelegi greșit. Vreau să ajung să lucrez cu oameni care au proiectul la valoare de Oscar. Pentru mine arta ar trebui să evoce trăire atât de personală, încât când se termină filmul să pleci cu o experiență, nu doar cu faptul că ai bifat și filmul acesta”, mai spune fiica lui Hagi, potrivit RTV.