Andreea Bălan a luat decizia să rămână în casă împreună cu cele două fetițe ale ei fără ca altcineva să le mai treacă pragul în această perioadă. Excepție de la această decizie a artistei face doar mama care face aprovizionarea cu diferite produse.

Reamintim că, după divorț, fostul sot, George Burcea s-a mutat la un prieten apropiat, însă continua să vină în vizită pentru a petrece timp cu fiicele sale.

Acum, situașia s-a schimbat radical. Actorul nu mai poate să le vadă pe cele două fetițe din cauza pandemiei de coronavirus.  Pentru a păstra, totuși, legătura cu cele două fetițe,  Andreea îi trimite lui George poze cu cele mici și vorbesc prin videocall

„În ultima perioadă, datorită izolării la domiciliu, Andreea și George au început să comunice mai mult la telefon de dragul fetelor. El îi cere Andreei poze cu cele mici, sună și vrea să le audă, uneori sună și cu video pentru a le vedea. Fiecare se obișnuiește cu situația încetul cu încetul și vor îngropa securea războiului”, au declarat apropiați ai Andreei.

Fetițele vor rămâne în custodia Andreei Bălan, iar după ce va trece epidemia de coronavirus, artista și George Burcea vor divorța la tribunal.

„Lucrurile între noi sunt foarte simple, discutăm strict de fete, nu ne interesează altceva despre noi, pentru că lucrurile s-au încheiat, rămânem separaţi în fapt şi urmează să depunem şi actele.

Divorţul va fi la tribunal pentru că sunt şi doi copii, la notar se putea dacă nu erau copii. Bine, tribunalele (sic!) sunt acum în pauză… Ideea este că aşa este situaţia şi aşa va rămâne”, a mărturisit recent Andreea Bălan, potrivit cancan.ro