Evenimentul Zilei > Actualitate > Lora face apel pentru salvarea a doi bebeluși. Au nevoie de un tratament costisitor
Lora face apel pentru salvarea a doi bebeluși. Au nevoie de un tratament costisitor

Lora face apel pentru salvarea a doi bebeluși. Au nevoie de un tratament costisitor

Lora se implică într-o campanie pentru susținerea unei familii care are nevoie de o sumă foarte mare pentru tratamenul a doi copilași diagnosticați cu o boală necruțătoare.

Lora face apel la fanii și admiratorii săi ca să contribuie pentru susținerea unei familii ai cărei bebeluși au fost loviți de o boală necruțătoare. Într-o postare pe contul personal de Instagram, îndrăgita artistă își îndeamnă fanii să doneze sume de bani pentru o familie din Republica Moldova care are nevoie de susținere materială pentru doi bebeluși

Gemenii Galina și Mihai Mihăilă au fost diagnosticați la șase luni cu o o boală foarte rară, Amiotrofie Spinală -SMA1. Pentru tratarea acestei afecțiuni, familia are nevoie de o sumă imensă de bani, 4,2 milioane de dolari, iar ca să-I obțină a făcut apel la bunătatea oamenilor.

Mai multe vedete din showbiz s-au implicat în această campanie pentru ajutorarea celor doi copilași și pentru a strânge fondurile necesare. Printre cei implicați se numără și Lora, care i-a rugat pe admiratorii săi să contribuie cu cât pot.

Pentru cei interesați să contribuie și să-i ajute pe cei doi copilași a fost constituit un grup de Facebook, „Eroii gemenilor Galina și Mihaila”, unde au fost postate mai multe numere de cont și datele de contact ale mamei, Tatiana Ciutac.

Și actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, s-a implicat în susținerea unei tinere femei care a fost diagnostricată cu o boală necruțătoare.

Actorul a lansat un apel către oamenii care doresc să ajute și îi roagă să se implice în salvarea tinerei femei care a fost diagnosticată cu necruțătoarea boală în anul 2011. În acest sens, George Burcea a distribuit, pe contul său de Facebook, o postare a tinerei aflate în suferință, încercând să atragă cât mai mute persoane cu suflet mare și dispuse să o susțină pe tânăra aflată în suferință.

În mesajul postat, pe care l-a distribuit și fostul soț al Andreei Bălan, femeia precizează că nu are pretenții să primească donații de la toți cei care îl citesc, Ea îi roagă pe cei care îl văd, să-l transmită mai departe, în listele lor de prieteni, pentru a fi văzut de cât mai mulți, fără să o judece sau să o critice.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: