Evenimentul Zilei > Actualitate > Logodnă cu bucluc. Au primit drept „cadou de nuntă” amenzi usturătoare
Logodnă cu bucluc. Au primit drept „cadou de nuntă” amenzi usturătoare

Logodnă cu bucluc. Au primit drept „cadou de nuntă” amenzi usturătoare

Mai multe persoane care au participat la o petrecere organizată cu ocazia unei logodne au primit amenzi usturătoare deoarece au încălcat prevederile Ordonanței Militare 3.

Petrecerea buclucașă a fost organizată într-un bloc din Ploiești.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat că în imobilul menționat are loc o petrecere, la care participă mai multe persoane, respectiv 15. Față de toate persoanele adulte participante s-a luat măsura sancționării contravenționale pentru nerespectarea măsurilor impuse prin O.M. 3/2020, cu câte 2000 de lei fiecare”,  susține Poliția Prahova.

Petrecere cu droguri în izolare

Polițiștii au descins peste niște tineri teribiliști care au dat o petrecere într-un bloc din Târgoviște.

În casă, au fost găsiți trei tineri și o adolescentă de 17 ani, aproape inconștientă. Anchetatorii au bănuit că ar fi consumat substanțe interzise, la fel și vecinii, ipoteză confirmată de rezultatele ulterioare ale analizelor.

Garsoniera cu pricina, aflată la etajul trei într-un bloc din Târgoviște, aparține mamei unuia dintre cei patru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 29 ani. Fiul proprietarei a revenit în țară din Franța, iar de câteva săptămâni organizează, periodic petreceri cu prietenii săi. În acest week-end, desfășurarea evenimentelor a întrecut orice limită. ”Se tot auzeau țipând, urlând. Se striga ajutor, se auzeau bușituri, lovituri, s-au dărâmat toate în casă”, au spus vecinii.

După ce vecinii au sunat la 112, la fața locului au ajuns polițiștii și mai multe ambulanțe. “Am fost solicitați pentru patru persoane în stare de lipotimie, care prezentau și alte simptome. La fata locului am găsit o tânără de 17 ani, în convulsie și trei persoane conștiente. Tânăra afirmă că ar fi fumat și se simțea rău”, a declarat Alina Ciora, asistent medical SAJ Dâmboviţa.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: