Evenimentul Zilei > Actualitate > Liviu Vârciu, EXECUTAT silit. Cum şi în ce condiţii i s-a întâmplat acest lucru
Liviu Vârciu, EXECUTAT silit. Cum şi în ce condiţii i s-a întâmplat acest lucru

Liviu Vârciu, EXECUTAT silit. Cum şi în ce condiţii i s-a întâmplat acest lucru

A explicat care ar fi motivul, subliniind că a fost nevoit să îşi ia un apartament în rate, aşa cum fac o mulţime de oameni.

Liviu Vârciu a fost executat silit din cauza unor datorii acumulate pentru un apartament. Prezentatorul TV a explicat, miercuri după-amiaza, că motivul ar fi un credit bancar.

“Acolo stau părinţii mei”

Decizia executarii silite a venit în urma unui proces lung de aproximativ doi ani, timp în care vedeta de televiziune s-a judecat cu asociaţia de proprietari.
"E un credit bancar, pentru că apartamentul a fost luat prin credit. Am fost executat silit şi mi-am revenit. Am căzut de acord cu cei de la bancă să plătesc o anumită sumă ca să nu pierd casa. Acolo stau părinţii mei", a declarat Liviu Vârciu pentru Antena 1.
Prezentatorul de televiziune a explicat că a fost nevoit să îşi ia un apartament în rate, aşa cum fac o mulţime de oameni. "Eu şi restul populaţiei din România trebuie să facem credite pentru case", a adăugat Liviu Vârciu. Decizia executarii silite a venit in urma unui proces lung de aproximativ doi ani, timp in care vedeta de televiziune s-a judecat cu asociatia de proprietari.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: