Într-un inerviu acordat pentru DCNews, Dariu Vâlcov a declarat că președintele Klaus Iohannis alimentează tensiunile din spațiul public, iar unii lideri  din colaiția de guvernare precum Dragnea, Dăncilă sau Tăriceanu sunt supuși unnor presiuni extrem de mari.

 

„Complicitățile (ONG-urilor care au primit ariile protejate, n.r.) au existat tot timpul cu mediul politic, tot timpul au fost complicități cu mediul politic, dar, acum, când vine o echipă, când vine un președinte și spune stop acestor înțelegeri, trebuie să-l distrugem, să-l omorâm, dacă se poate și pe el, și primul ministru și echipa care-l susține. Liviu Dragnea vine și spune: „dom`ne, nu fac asemenea înțelegeri, înțelegeți că eu construiesc pentru țară”. Tăriceanu (ALDE) vine și spune: „noi mergem la această construcție”. Deranjăm și deranjează enorm de mult, numai eu știu- sau poate le știu și alții- presiunile la care sunt supuși președintele, doamna premier și președintele Tăriceanu. Sunt enorme presiunile, de la amenințări cu moartea până la șantaj la familie, până la discreditare”, a declarat Darius Vâlcov, scrie dcnews.ro.

De asemenea, Vâlcov a fost întrebat dacă a primit amenințări. Acesta a răspuns că „Eu nu, dar președintele Dragnea, da”

Întrebat dacă Liviu Dragnea beneficiează de protecția instituțiilor statului, în aceste condiții, Vâlcov a spsu că „Din punctul meu de vedere, unii oameni care conduc astăzi instituții ale statului fac parte din acest stat paralel. Din punctul meu de vedere, SRI nu a ieșit din această ecuație”.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/QCZfsmrHTFQ" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>