LIGA I: Rapid - Viitorul 2-1. Nicolae Grigore îl salvează pe Sabău!

LIGA I: Rapid - Viitorul 2-1. Nicolae Grigore îl salvează pe Sabău!

Rapid a învins greu, pe teren propriu, pe Viitorul Constanţa, cu scorul de 2-1. Nicolae Grigore a marcat golul victoriei în minutul 86, scăpându-şi antrenorul de furia fanilor, care-i cereau vârtos demisia.

Rapid, cea mai "bătrână" echipă din Liga I, s-a chinuit teribil astă-seară, pe teren propriu, contra celor de la Viitorul Constanţa, formaţia cu cea mai mică medie de vârstă din campionatul intern, pe care au învins-o cu scorul de 2-1.

Alexandru Ioniţă a deschis scorul pentru giuleşteni, confirmând că vrea să redevină jucătorul din urmă cu trei ani. O gravă eroare de marcaj a fost speculată de Bejan şi deja în Giuleşti s-au inflamat spiritele, fanii giuleşteni cerând demisia antrenorului Ioan Ovidiu Sabău.

Portarul Cosmin Vâtcă a gafat impardonabil la golul doi. Mingea s-a lovit de Nicolae Grigore şi a intrat în poartă. Vâtcă, fost portar la Rapid în sezonul precedent, şi-a "îngropat" echipa după ce a ieşit aiurea din poartă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nicolae Grigore a devenit "salvatorul" Rapidului în momentele grele. El a fost decisiv şi în victoria dramatică din derby-ul cu CFR Cluj, când a intrat la pauză şi a schimbat cursul jocului, marcând două goluri!

Rapidistul Ovidiu Herea n-a fost nici rezervă şi a ratat astfel şansa unui posibil duel cu fratele său Claudiu, care a jucat în ultima parte a meciului la Viitorul. Din echipa "feroviarilor" au mai lipsit Romeo Surdu, jucătorul care nu se bucură de prea multă apreciere din partea fanilor, dar şi Pancu, care a fost doar rezervă.

RAPID - VIITORUL 2-1

Marcatori: Al. Ioniţă (28), N. Grigore (86) / Bejan (74)

Echipele de start:

RAPID: Pecanha - Wallace, Oros, Glauber, Bozovici - Al. Coman, Codrea, Teixeira, N. Grigore - Al. Ioniţă, D. Goga. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

VIITORUL: Vâtcă - Mladen, Bejan, Larie, Toşca - Al. Lazăr, Onicaş - G. Iancu, N. Dică, A. Chiţu - Alibec. Antrenor: Cătălin Anghel

Arbitru la centru: Paul Unimătan

MINUTUL 90+3: Final de meci.

MINUTUL 90: Goga bate bine o lovitură liberă, dar Vâtcă scoate în corner.

MINUTUL 87: Ultima modificare la viitorul: a ieşit N. Dică, a intrat Vână.

MINUTUL 86: GOOOL RAPID. Nicolae Grigore a marcat din apropiere. Portarul Vâtcă a ieşit aiurea pe sub minge şi este vinovat pentru primirea acestui gol. MINUTUL 80: Ultima modificare la Rapid: iese Bozovici, intră Milisavljevici. Suporterii rapidişti cer demisia antrenorului Ioan Ovidi Sabău!

MINUTUL 77: Încă o înlocuire şi la Rapid: iese Codrea, intră Renan.

MINUTUL 74: GOOOL VIITORUL: Bejan înscrie lejer, cu capul, după o lovitură de colţ, profintând de amorţeala fundaşilor rapidişti. În tribune, Gică Hagi, patronul Viitorului, pare că trimite nişte indicaţii prin intermediul fostului portar Bogdan Vintilă! MINUTUL 73: A doua schimbare la Viitorul: a părăsit terenul G. Iancu şi a fost introdus Gavra.

MINUTUL 70: Alibec ratează o situaţie uriaşă pentru Viitorul. Scăpat singur cu portarul fostul jucător de la Inter Milano a mai încercat un dribling şi a pierdut balonul!

MINUTUL 68: Prima modificare la Viitorul: iese Toşca, intră Claudiu Herea.

MINUTUL 59: Goga îşi mai bate joc de o situaţie bună, "pasându-i" portarului Vâtcă.

MINUTUL 58: Vâtcă îl blochează în ultimul moment pe Ilijoski. Viitorul era să dea lovitura pe contraatac, dar Pecanha l-a blocat pe Aibec, scăpa singur.

MINUTUL 55: Prima schimbare la Rapid: iese Alexandru Ioniţă, marcatorul golului, şi intră Blaze Ilijoski.

MINUTUL 52: Teixeira trage alături din careu. Rapidiştii nu reuşesc să găsească spaţiul porţii.

MINUTUL 48: Brazilianul Wallace, debutant în campionat la Rapid, a şutat în plasa laterală dintr-o poziţie bună.

MINUTUL 46: A început partea a doua a partidei.

MINUTUL 45+1: Pauză. Rapid o conduce pe Viitorul Constanţa cu 1-0 după o primă repriză anostă, cu puţine faze de poartă.

MINUTUL 45: Alibec a tras, din careu, în plasa laterală. Constănţeanul avea un coechpier mai bine plasat, dar a preferat o finalizare personală.

MINUTUL 30: Oros trimite puţin alături din apropiere.

MINUTUL 28: GOOOL RAPID. Alexandru Ioniţă a înscris cu o lovitură de cap, de la şase metri, după o centrare excelentă a lui Goga. MINUTUL 14: Se joacă încâlcit. Rapidul atacă haotic, iar oaspeţilor nu le ies contraatacurile.

MINUTUL 7: Alexandru Ioniţă a pătruns bine în careul constănţenilor, dar a fost blocat în momentul şutului.  MINUTUL 1: A început partida.