Evenimentul Zilei > Actualitate > Lionel Messi, jucător de mare voltaj
Lionel Messi, jucător de mare voltaj

Lionel Messi, jucător de mare voltaj

Superstarul argentinian a marcat cel de-al 500-lea gol pentru FC Barcelona, într-un moment crucial al derby-ului cu Real Madrid. „E decisiv și când stă acasă și mănâncă”, a spus antrenorul Luis Enrique

Lionel Messi a strălucit, ca de multe alte ori, în derby- ul Real Madrid – FC Barcelona. Atacantul catalanilor a fost decisiv, pentru că și-a trecut în cont „o dublă” și a contribuit la victoria esențială obținută de „extratereștri”, pe „Santiago Bernabeu”, scor 3-2.

Gazdele au dezghețat tabela, datorită lui Carlos Casemiro (28), oaspeții au replicat prin Lionel Messi (33), apoi au trecut în avantaj după golul lui Ivan Rakitici (73). În inferioritate numerică – eliminat Sergio Ramos (77) – madrilenii au egalat prin James Rodriguez (85).

Umăr la umăr spre titlu

Însă, cu 10 secunde înaintea finalului, Messi a marcat pentru o victorie vitală.

Real și Barcelona se află la egalitate, pe primele două poziții ale clasamentului, cu 75 de puncte. Au mai rămas cinci etape de disputat, în Primera Division, iar „galacticii” au un meci în minus.

Golul decisiv marcat de Lionel Messi a fost cel de-al 500-lea în tricoul Barcelonei, singura formație pentru care a evoluat ca profesionist. Argentinianul a punctat, prima dată, la data de 1 mai 2005, într-un meci cu Albacete. „Lionel Messi este decisiv și când stă acasă și mănâncă”, a spus Luis Enrique, antrenorul catalanilor.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News