Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. Petrolul – Dinamo, 1-2. Meciul de la Ploiești s-a lăsat cu SCANDAL. „E rușinos ce a făcut”
LIGA I. Petrolul – Dinamo, 1-2. Meciul de la Ploiești s-a lăsat cu SCANDAL. „E rușinos ce a făcut”

LIGA I. Petrolul – Dinamo, 1-2. Meciul de la Ploiești s-a lăsat cu SCANDAL. „E rușinos ce a făcut”

Dinamo a câștigat meciul jucat, luni, la Ploiești, cu Petrolul (scor 2-1), în etapa a 21-a a Ligii I. Gazdele au acuzat arbitrajul brigăzii conduse de Adrian Comănescu.

Dinamo a învins-o pe Petrolul Ploiești, luni, în runda a 21-a a Ligii I, scor 2-1. Gazdele au deschis scorul în minutul 20, prin Moussa, iar în partea secundă, „câinii” au revenit și au punctat prin Tudose (53 – autogol) și Rotariu (84). La final, Peterson Pechana a acuzat un fault la primul gol marcat de dinamoviști.

„Cum e posibil ca arbitrul auxiliar să nu vadă acest fault. Mi-a dat cu piciorul în mână. E rușinos ce a făcut arbitrul. E clar că m-a lovit. Asta e! Avem nevoie de un arbitraj bun. Eu aveam mingea în mână. Dacă era greșeala mea, eu recunoșteam. Dar azi nu e cazul! E rușinos de-a dreptul. Frate, trebuia să dea fault. Noi am făcut un meci foarte bun, am avut mai multe ocazii de gol", a spus Pecanha la Digi Sport.

Pe de altă parte, Mihai Stoichiță, antrenorul Petrolului, a anunțat că va da afară mai mulți jucători care nu corespund cerințelor sale. „Noi i-am trezit din somnul în care erau treziți. Tudose a vrut să facă nu știu ce filosofie pe la mijlocul terenului. Ei nu amenințaseră vreodată poarta. Promisiunile sunt mari pentru iarnă, vor fi aduși jucătorii pe care îi vreau eu. Dinamo se va bate la titlu. În vară au fost aduși foarte mulți jucători inutili. Vor fi dați afară", a afirmat tehnicianul „lupilor”.