Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I: Etapa a 26-a – Program şi rezultate
LIGA I: Etapa a 26-a – Program şi rezultate

LIGA I: Etapa a 26-a – Program şi rezultate

Ieri a debutat etapa cu numărul 26 în Liga I. FC Braşov a câştigat cu scorul de 3-0 partida jucată pe teren propriu cu Oţelul Galaţi. Astăzi se dispută alte cinci meciuri, iar mâine ultimele trei.

Campioana în exercţiu, Unirea Urziceni, dă piept astăzi, pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş. Ialomiţenii vin după succesul de etapa trecută cu scorul de 2-0 în faţa formaţiei Astra Ploieşti, în timp ce medieşenii caută prima victorie după cinci runde fără gol marcat.

Codaşa Unirea Alba Iulia întâlneşte pe teren propriu Universitatea Craiova, într-un meci foarte important în lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce FC Vaslui poate urca pe primul loc în clasament dacă învinge Astra, la Ploieşti. FC Timişoara joacă împotriva echipei Internaţional Curtea de Argeş, bănăţenii având şansa de a se apropia la un singur punct de liderul CFR Cluj, în timp ce ziua în Liga I se va încheia la Bistriţa, unde Steaua caută trei puncte vitale în lupta pentru titlu.

Mâine, Rapid şi CFR Cluj vor da piept cu adversari din Moldova, bucureştenii primind vizita Ceahlăului din Piatra Neamţ, în timp ce ardelenii merg la Iaşi pentru duelul cu Politehnica. Runda se va încheia la Târgu Jiu, unde Dinamo întâlneşte Pandurii.
PROGRAM ŞI REZULTATE
Ieri:

FC Braşov – Oţelul Galaţi 3-0
Au marcat: Abrudan (2), Sburlea (19), Roman (81)

Astăzi:

Unirea Urziceni – Gaz Metan Mediaş (ora 14.30)
Unirea Alba Iulia – U Craiova (ora 16.00)
Astra Ploieşti – FC Vaslui (ora 16.30)
FC Timişoara – Internaţional Curtea de Argeş (ora 18.30)
Gloria Bistriţa – Steaua Bucureşti (ora 20.30)

Mâine:

Rapid Bucureşti – Ceahlăul Piatra Neamţ (ora 14.30)
Politehnica Iaşi – CFR Cluj (ora 18.30)
Pandurii Târgu Jiu – Dinamo Bucureşti (ora 20.30)

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: