Liga I: Etapa a 18-a - Rezultate

Liga I: Etapa a 18-a - Rezultate

Returul sezonului în Liga I a debutat vineri, când CFR Cluj a învins Universitatea Craiova cu 2-1. Sâmbătă, FC Timişoara şi Dinamo au făcut paşi greşiţi cu Gloria (3-3), respectiv Astra.

Vineri, Gaz Metan Mediaş, revelaţia turului, nu a putut trece, pe teren propriu, de nou-promovata Victoria Brăneşti, cele două formaţii încheind la egalitate, scor 2-2. Tot egal a fost şi în jocul de la Braşov, FC Braşov - FCM Târgu Mureş 1-1. Sâmbătă, Dinamo a remizat "acasă" cu Astra Ploieşti, revenind după pauză de la 0-2, în timp ce FC Timişoara a ratat şansa de a urca pe primul loc. Bănăţenii au risipit şi ei de două ori câte un avantaj de două goluri, încheind la egalitate, 3-3.

Liderul Oţelul Galaţi a învins duminică, cu 1-0, pe teren propriu, codaşa Sportul Studenţesc, în timp ce FC Vaslui şi Rapid au încheiat la egalitate, scor 1-1. Runda s-a încheiat luni, cu meciurile Unirea Urziceni - Pandurii Târgu Jiu 1-1 şi Steaua - Universitatea Cluj 3-0. Cum etapa a 19-a a fost amânată, meciurile din Liga I vor reveni în 2011.

ETAPA A 18-A: PROGRAM

Vineri:

Gaz Metan Mediaş - Victoria Brăneşti 2-2

FC Braşov - FCM Târgu Mureş 1-1

CFR Cluj - Universitatea Craiova 0-0 Sâmbătă:

Gloria Bistriţa - FC Timişoara 3-3

Dinamo - Astra Ploieşti 2-2 Duminică:

Oţelul Galaţi - Sportul Stundeţesc 1-0

FC Vaslui - Rapid Bucureşti 1-1

Luni:

Unirea Urziceni - Pandurii Târgu Jiu 1-1

Steaua Bucureşti - Universitatea Cluj 3-0

Ne puteți urmări și pe Google News