„Ciocănarii” au trecut în avantaj la jumătatea primului act, în minutul 23, după golul înscris de Valencia, din centrarea venită de la Payet. Apoi, Budescu a luat acțiunea pe cont propriu, însă nu a mai putut trece și de Zarate. 

A venit și cel de-al doilea gol al gazdelor, prin Zarate, care a parcurs 30 de metri cu mingea la picior, îlminind o simplă formalitate în fața lui Silviu Lung Jr.

Având deja experiența competiției din sezonul precedent, giurgiuvenii au izbutit să reducă din diferență cu ajutorul lui Boldrin, care a punctat de la 22 de metri. West Ham United a jucat în inferioritate numerică din minutul 59, după eliminarea lui Collins. Golul egalizator al Astrei s-a produs în minutul 82. „Ciocănarul” Ogobna le-a oferit dunărenilor un punct uriaș, după ce și-a introdus balonul în propria poartă. Returul are loc pe 6 august, la Giurgiu, de la ora 21.00.

West Ham United: Adrian – O'Brien (Burke '35), Collins, Ogbonna, Cresswell – Kouyate, Oxford, Noble – Payet – Zarate (Jarvis '76), E. Valencia (Maiga '37). Antrenor: Slaven Bilici.

Astra Giurgiu: Lung jr. – Queiros, Geraldo, Găman, Junior Morais – Seto, Boldrin (Dandea '86) – Enache, Teixeira, William (Florea '76) – Budescu (Lovin '90+1). Antrenor: Marius Şumudică.