Evenimentul Zilei > Sport > LIGA 1. Noul preşedeinte la Rapidului face apel la fani pentru consolidarea arenei din Giuleşti
LIGA 1. Noul preşedeinte la Rapidului face apel la fani pentru consolidarea arenei din Giuleşti

LIGA 1. Noul preşedeinte la Rapidului face apel la fani pentru consolidarea arenei din Giuleşti

Nicolae Stanciu, proaspăt instalat în funcţia de preşedinte al grupării giuleştene, le-a transmis suporterilor să facă voluntariat pentru a consolida Tribuna a II-a a stadionului "Giuleşti-Valentin Stănescu"

Fostul simbol al Giuleştiului în anii '90, Nicolae Stanciu se va ocupa de refacerea unei bune părţi a stadionului din Grant, după discutţia avută, joi, cu fanii rapidişti la baza de pregătire "ProRapid". Aşadar, din cauza problemelor de siguranţă de la Tribuna a II-a, Jandarmeria nu le acordă rapidiştilor dreptul de  a umple stadionul, iar conducerea Rapidului va oferi materiale pentru suporterii care se vor oferi voluntari pentru a repara tribuna.

"Nu sunt multe de pus la punct. 75% e terminat, dar trebuie să facă şi Jandarmeria o vizită de lucru pentru a ne spune doleanţele lor, ca să putem evolua cu casa plină", a declarat Stanciu

"M-am bucurat foarte mult că a venit direct la muncă, e un semn de început bun. Am venit azi pentru a inspecta stadionul, e şi o rugaminte a suporterilor, o rugaminte de a face ordine", a spus şi Valerii Moraru, pentru Dolce Sport. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.