Din câte se pare, cei doi se îndreaptă, mai curând, spre despărțire decât spre nuntă.

„Buble a dat un semnal de ”alarmă” în media încă de la începutul pandemiei, când fanii au observat că cei doi au petrecut perioada de criză separați. Cântăreața a fost izolată aproape două luni, la părinții acesteia în zona Ardealului, iar prezentatorul a stat singur la București, muncind zi de zi la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”

Detaliul cel mai nou cu privirea la posibila despărțire dintre cele două vedete este că aceștia nu mai au nicio legătură unul cu celălalt în mediul online. Lidia și Răzvan nu doar că nu au mai postat nicio fotografie împreună în media de ceva vreme, dar nici măcar nu se mai urmăresc unul pe celălalt pe conturile de socializare.

Mai mult, imaginile vechi postate de unul și de altul pe Instagram au dispărut fără urmă”, anunță cancan.ro.

Lidia Buble dă cărțile pe față direct din izolare

In aprilie, Lidia Buble le-a dat ocazia fanilor de pe Instagram să-i pună întrebări care mai de care mai interesante. Cu siguranță curiozitatea multora se leagă de numărul de copii pe care vrea vedeta să-l aibă, așa că una din întrebări suna cam asa: „Câți copii îți dorești?”

Cu zâmbetul pe buze, Lidia Buble a mărturisit că își dorește patru băieți, ținând cont de faptul că și ea provine dintr-o familie numeroasă.

„Am primit de foarte multe ori această întrebare…Pentru că provin dintr-o familie numeroasă și știu cât de fain este, am fost crescută în spiritul ăsta…îmi doresc foarte mult patru băieți” a spus Lidia Buble, pe Instagramul său.

Tot la acea vreme, în cadrul unei emisiuni de la un post de televiziune, artista a mărturisit că în relația lor nu există nicio problemă și, mai mult de atât, când se termină perioada de carantină nu ar fi exclus ca cei doi să devină părinți!

Lidia Buble a povestit că își dorește să devină mămică și că, dacă acest lucru se întâmplă, ar fi extrem de fericită.

„Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze”, a spus Lidia Buble, extrem de bucuroasă, potrivit cancan.ro.