Evenimentul Zilei > Monden > Lidia Buble are un nou iubit? Blonda a dezvăluit totul: Pentru liniștea voastră
Lidia Buble are un nou iubit? Blonda a dezvăluit totul: Pentru liniștea voastră

Lidia Buble are un nou iubit? Blonda a dezvăluit totul: Pentru liniștea voastră

După lungi speculații legate de faptul că Lidia Buble are un nou iubit și după ce artista a fost surprinsă acasă la nimeni altul decât Costi Ioniță, aceasta a dat cărțile pe față și a mărturisit că nu are, încă, o relație cu cineva.

Ultima postare făcută de artistă a stârnit din nou un val de controverse pe acest subiect. Lidia Buble a postat pe Instagram o fotografie cu un cuplu într-o mașină, iar internauții au crezut că este un indiciu că ar avea o nouă relație.

”Nu este iubitul meu. Este o poză de pe o pagină de Instagram pe care eu o urmăresc. Pentru liniștea voastră, nu am un nou iubit. Nu am o relație. Deci, stați liniștiți”, a spus Lidia Buble, pe story, scrie cancan.ro.

Lidia Buble, imagine controversată pe Instagram

Lidia Buble a fost acasă la Costi Ioniță

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, Lidia Buble și Costi Ioniță s-au văzut în oraș, acolo unde au luat masa împreună. Cei doi s-au bucurat unul de compania celuilalt, au zâmbit și se pare că între ei lucrurile nu s-au încheiat nici după masă, căci au plecat împreună, de braț, spre mașini.

Pe drumul spre autoturisme, Lidia Buble a atras privirile tuturor cu ținuta ei sumară, așa că nu este de mirare faptul că lui Costi Ioniță tare i-a mai plăcut să meargă cu artista la braț.

Lidia Buble avea niște pantaloni scurți, extrem de scurți și mulați care îi scoteau în evidență trupul foarte bine lucrat la sală al cântăreței.

Cei doi au ajuns la autoturismele lor și au plecat separat, însă Lidia Buble nu s-a grăbit deloc să ajungă acasă. Din contră, artista a „aterizat” acasă la Costi Ioniță, iar artistul a fost extrem de încântat să o revadă pe blondină, căci o aștepta în poartă, mai notează sursa citată.

Casa vospită în verde a lui Costi Ioniță este cunoscută de mulți ani. Artistul a vorbit la un moment dat despre construcția, realizată pe gustul său. La acel moment ănsă Costi Ioniță a mărturisit că într-o parte a clădirii se află și studioul său.

Lidia Buble și Costi Ioniță au scos împreună o piesă, în urmă cu 4 luni, ”La Luna”, iar colaborarea celor doi se pare că a fost una fructuoasă. Așa că probabil au mai gândit și alte proiecte împreună sau au rămas doar prieteni.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: