Florin Roman, deputat PNL, a emis un comunicat de presă în care face cunoscut faptul că „Parlamentarii liberali vor participa la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Nu vom sta în bancă, aşa cum au procedat pesediştii, pentru că respectăm mandatul pe care l-am primit din partea cetăţenilor şi nu ne batem joc de încrederea lor!

Cu toţii vom participa la vot, iar nici un liberal nu va vota împotriva guvernului liberal! Aceasta întrucât doar PSD a fost capabil să intre în istoria penibilului politic, votând împotriva propriului guvern! Parlamentarii PNL nu votează împotriva Guvernului Orban, aşa cum a făcut PSD care a dărâmat guvernul Grindeanu, pentru că, spre deosebire de pesedişti, liberalii ţin la onoarea şi istoria partidului din care fac parte.”

Prin acest comunicat, PNL se dezice de ideea unui posibil blat cu PSD: „Cu acest prilej sperăm că am clarificat pentru toată lumea orice discuţie despre bazaconia idee a blatului. Aşa ceva nu există decât în gândirea defectă a celor care s-au consacrat în politică prin inconsecvenţă şi declaraţii politice sforăitoare, dar care nu sunt capabili să pună pe picioare vreun proiect politic serios.

Pentru PNL, principalul adversar politic a fost şi rămâne PSD, pe care îl vom învinge şi la alegerile locale şi la cele parlamentare, anticipate sau la termen, pentru că România are nevoie să respire aerul normalităţii, să se dezvolte şi să prospere.”

Moţiunea de cenzură depusă de PSD va fi prezentată în plenul Parlamentului luni, de la ora 14:00, au decis Birourile permanente reunite.

Te-ar putea interesa și: