Liceeni se pot înscrie în Cupa Coca-Cola 2015

Liceeni se pot înscrie în Cupa Coca-Cola 2015

Ajunsă în acest an la a patra ediție, Cupa Coca-Cola este cea mai mare competiţie de fotbal în sală din România la nivel de liceu, menită să încurajeze tinerii să urmeze un stil de viaţă activ, atât la şcoală, cât şi în timpul liber.

Coca-Cola România a dat startul înscrierilor în Cupa Coca-Cola, cea mai importantă competiție de fotbal în sală pentru adolescenți. Liceele din toată țara îşi pot înscrie echipele de fete şi băieţi până pe 31 ianuarie în cursa pentru titlul de campioană naţională la fotbal în sală.

Pentru a intra în cea de-a patra ediție a competiţiei, profesorii coordonatori ai echipelor de fotbal trebuie să descarce formularul de înscriere și declarația pe propria răspundere disponibile pe site-ul oficial www.cupacocacola.ro. Odată completate şi semnate, formularul și declarația devin valide fie prin încărcarea lor pe site la secţiunea dedicată înscrierilor, fie prin scanarea şi trimiterea lor prin e-mail sau fax, la adresa inscrieri@cupacoca-cola.ro, respectiv la numarul de fax 021.406.65.84.

„Meciurile de fotbal din curtea şcolii se trăiesc, de multe ori, cu aceeaşi intensitate şi emoţie ca cele de pe marile stadioane ale lumii. Ne dorim să încurajăm tinerii să îşi urmeze pasiunea, de aceea premiul de anul acesta pentru cele două echipe câştigătoare este un cantonament la un club profesionist de fotbal din Europa. Experienţele ediţiilor anterioare ale Cupei Coca-Cola ne-au arătat  că meciurile competiţiei reprezintă o miză în sine pentru liceeni - aceea de a se bucura de mișcare împreună cu prietenii”, declară Nicoleta Eftimiu, Marketing Manager Coca-Cola România & Moldova.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ediția anterioară a competiției a reunit la start un număr record de aproape 6000 de liceeni reprezentând 493 de echipe din București și alte 33 de județe ale țării.