Evenimentul Zilei > Politica > Lia Olguta Vasilescu l-a desfiinţat pe Victor Ponta: #Marş la coteţ, potaie
Lia Olguta Vasilescu l-a desfiinţat pe Victor Ponta: #Marş la coteţ, potaie

Lia Olguta Vasilescu l-a desfiinţat pe Victor Ponta: #Marş la coteţ, potaie

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, l-a comparat pe Victor Ponta cu un purice şi a afirmat că nu are nevoie de o alianţă cu Pro România la Craiova.

În conferinta de presă de la Craiova, liderul Pro România, Victor Ponta,  a declarat că partidul său este un proiect pentru viitor şi că nu va face blaturi sau înţelegeri cu nimeni, e mai greu dar nu se va alia cu nimeni, implicit nici cu PSD.

Lia Olguţa Vasilescu a ţinut să-i răspundă lui Victor Ponta scriind următorul mesaj pe social media:

„Ponta spune că nu se aliază cu noi la Craiova. Păi cine l-a invitat la vreo alianţă? Ca să tropăie pe lângă elefant, purecele trebuie să fie chemat… Cum aş putea să mă aliez cu unul din gaşca paraditorilor care făceau dosare nevinovaţilor, pentru că nu le convenea că au crescut prea mult în sondaje şi puneau prea multe întrebări securiştilor care conduceau partidul?” La finalul postării, Olguţa Vasilescu i-a adresat un „haştag” de toată frumuseţea: #marslacotetpotaie

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.