Evenimentul ZileiPoliticaOlguţa Vasilescu nu se lasă. Atac dur împotriva ministrului Muncii

Olguţa Vasilescu nu se lasă. Atac dur împotriva ministrului Muncii

Olguţa Vasilescu nu se lasă. Atac dur împotriva ministrului Muncii
După ieşirea publică a Violetei Alexandru, ministrul Muncii, cu privire la pensii și salarii, Lia Olguța Vasilescu a reacționat imediat.

Olguţa Vasilescu: „Înţeleg că Baubau de la Munca a venit în conferinţă de presa cu o pancartă pe care scria: „Nu tăiem pensii/Nu tăiem salarii”. Dar, iarăşi, nu a suflat o vorbă despre drepturile câstigate prin lege şi care prevăd majorarea cu 25 la sută din diferenţa la salarii, conform Legii 153/2017, la 1 ianuarie 2020 sau despre creşterea cu 40 la sută a punctului de pensie din septembrie 2020„, a scris fostul ministru pe social media.

„Păi, dacă anulaţi drepturi câştigate prin lege, tot tăiere se cheamă!”

Fostul ministru continuă: „Nu suflă o vorbă nici despre declaraţia premierului Orban referitoare la faptul ca orice venit se impozitează, adică si pensiile sub 2000 de lei care, din 2017, sunt scutite de impozitare” subliniază Olguţa Vasilescu.

„În acelaşi timp, Baubau a mai folosit interventia pentru a se lupta cu sindicatele din Poşta Română care ar face politica. Alta decât politica partidului ei, evident! Doamnă, vreti să va dăm numele liderilor de sindicat PNL-işti, din Poşta Română, din diferite judeţe?, o întreabă Vasilescu pe actualul ministru.

„Eu cred ca o găsiti si la partid! Îi cunosc, fiindcă m-am întâlnit cu ei când făceau diferite revendicări la guvernarea PSD! Nu i-am ameninţat niciodată, nu i-am tras la răspundere că nu sunt pe direcţia politică agreată de conducerea ministerului, nu au simţit niciodată postaşii, pe vremea guvernării PSD, teroarea ca îşi pierd locul de muncă! Terminati odată cu ameninţările astea sovietice care v-au dus până într-acolo încât să îndepărtaţi secretare sau şoferi care au lucrat cu 7 miniştri înaintea mea! Chiar nu mai aveti nicio măsură?”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe contul personal de Facebook.


Accesează: