Evenimentul Zilei > Actualitate > LEGĂTURA dintre FLORIAN COLDEA și DIRECTORUL FBI. Au apărut PRIMELE DETALII despre BIZARA COINCIDENȚĂ
LEGĂTURA dintre FLORIAN COLDEA și DIRECTORUL FBI. Au apărut PRIMELE DETALII despre BIZARA COINCIDENȚĂ

LEGĂTURA dintre FLORIAN COLDEA și DIRECTORUL FBI. Au apărut PRIMELE DETALII despre BIZARA COINCIDENȚĂ

Legătura dintre Florian Coldea și directorul FBI.

La puțin timp după ce SRI a anunțat că generalul Florian Coldea va fi suspendat și anchetat în legătură cu acuzațiile lui Sebastian Ghiță, și în Statele Unite ale Americii s-a întâmplat un eveniment în care a fost implicat directorul FBI, James Comey.

Conform bugetul.ro, în Biroul de Inspecţie al ministerului american al Justiţiei s-a anunţat că se vor face verificări despre un anumit număr de afirmaţii care pun în cauză acţiunea Poliţiei şi justiţiei federale dinaintea alegerilor prezidenţiale din 2016. 

Verificările îl vor viza în special pe directorul FBI, James Comey, care a fost ţinta din partea republicanilor şi din partea democraţilor, pentru anunţurile sale referitoare la Hillary Clinton.

La începutul lui iulie, Comey recomanda ca cea care fusese secretar de stat american să nu fie urmărită în dosarul e-mailurilor trimise printr-un server privat. Eroarea ei era apreciată că fiind o „neglijenţă extremă”.

Totuşi, la 28 octombrie, James Comey a readus în prim-plan afacerea e-mailurilor fostei Prime Doamne, într-o scrisoare adresată Congresului, ceea ce i-a afectat decisiv şansele la alegerile prezidenţiale câştigate de Donald Trump.