Las Fierbinți a dat lovitura. Este anunțul despre care toți românii vorbesc

Las Fierbinți a dat lovitura. Este anunțul despre care toți românii vorbesc

Serialele românești domină topul audiențelor pe luna octombrie. Din primele șase cele mai urmărite, cinci sunt producții românești. 

Blocul serialelor autohtone este spart de o singură producție străină, producția turcească Lacrimi la Marea Neagră, difuzată de Kanal D.

Noile episoade din Las Fierbinți, sezonul 16, au strâns în fața televizoarelor aproximativ două milioane de privitori, în medie, la fiecare episod.

Ne puteți urmări și pe Google News

De la Antena 1, cel mai bine a stat Sacrificiul. Serialul produs de Ruxandra Ion a și urcat câteva locuri în clasament, în comparație cu luna trecută. În schimb, serialul Mangalița (tot de la Antena 1) a căzut în gol în topul audiențelor, fața de luna septembrie.

Liderul incontestabil al clasamentului este Las Fierbinți, de la Pro TV, cu noile episoade ale sezonului 16. Producția a adunat, în medie pe fiecare episod, aproximativ două milioane de telespectatori.

Pe locul secund s-a clasat Vlad, tot de la Pro TV, care a reușit să strângă o medie de aproape 1,4 milioane de persoane la fiecare episod.

Sacrificul Antenei 1 a făcut un salt în top, comparativ cu situația din prima luna de toamnă. Producția Ruxandrei Ion s-a clasat pe locul trei, față de poziția a șasea pe care a ocupat-o în septembrie. A scos o audiență medie de 1,1 milioane de privitori pe episod.

Lacrimi la Marea Neagră, difuzat de Kanal D, s-a clasat pe patru, cu aproape 1,1 milioane de telespectatori în medie.

Profu', cu Andi Vasluianu, a scăzut în audiențe, față de luna trecută. A adunat un milion de privitori, în medie, pe episod, de la 1,2 milioane în prima lună de toamnă.

Mangalița, de la Antena 1, a căzut în gol, de la 1,2 milioane de privitori la 785.000, la fiecare episod.

În mediul urban liderul a rămas neschimbat, Las Fierbinți cu aproape un milion de oameni în fața televizoarelor la fiecare episod.

Vlad a ocupat locul al doilea, cu o medie de aproape 700.0000 de persoane pe episod.

Sacrificiul, de la Antena 1, a completat podiumul. A adunat aproape jumătate de milion de oameni de la orașe la fiecare episod.

Serialul turcesc de la Kanal D, Lacrimi la Marea Neagră, a adunat aproximativ jumătate de milion de oameni la TV, în medie.

Profu' s-a clasat pe cinci, de unde a înregistrat aproximativ 450.000 de telespectatori la fiecare episod.

Mangalița, de la Antena 1, s-a clasat pe șase, față de locul cinci pe care se poziționase în septembrie. Atunci avea o medie de 545.000 de urmăritori la fiecare episod, în octombrie a scăzut la 400.000.

Tinerii au pus tot Las fieribinți pe primul loc. Pățanile lui Celentano, Firicel, Giani și Bobiță au adunat, la fiecare episod, o medie de 430.000 de telespecatori.

Vlad a fost următorul serial din top. A fost urmărit de 350.000 de oameni, în medie, pe fiecare episod.

Profu' a urcat pe trei, față de locul patru pe care-l ocupa în septembrie. A scos o medie de 250.000 de telespectatori tineri în fața televizoarelor la fiecare episod.

Sacrificiul se regăsește în top pe patru, de unde a înregistrat 225.000 de urmăritori în medie.

Mangalița a completat top cinci, cu o medie de audiență de 200.000 de urmăritori la fiecare episod.

Lacrimi la Marea Neagră a coborât pe șase, față de locul patru pe care-l ocupa la nivel național și în mediul urban, anunță paginademedia.ro.