Zvonurile conform cărora, cântăreața pemiată la categoria „cel mai bun cântec” pentru piesa „Shallow” ar avea de-a face cu Bradley Cooper au apărut după reprezentația acestora de pe scena galei Oscar.

Ei au fost protagoniștii unui moment romantic, care a stârnit un val de reacții în ceea ce privește chimia dintre ei. Invitată miercuri la emisiunea „Jimmy Kimmel Live” a postului BBC, cântăreața a reacționat la comentariile momentului ei din gală: „În primul rând, social media este o toaletă a internetului şi ce a făcut culturii pop este abisal. Oamenii au văzut dragoste, şi ce crezi, asta am vrut să vedeţi. Este un cântec de dragoste, filmul este o poveste de dragoste”.

Totodată, aceasta a dezmințit afirmațiile conform cărora ar avea mai mult decât o relație de colegialitate cu Bradley, când, întrebată în glumă de Kimmel „Ai o relaţie cu Tony Bennett, fii sinceră?”, răspunsul acesteia a fost„Nu, sunt un artist şi cred că am făcut treabă bună. Nu simt că am câştigat eu, simt că noi am câştigat”.

O variantă extinsă cu 12 minute a filmului „A Star Is Born”, regizat de Bradley Cooper se va relansa în cinematografele nord-americane vineri, 1 martie.

 

Te-ar putea interesa și: