Evenimentul ZileiInternationalLa un pas de război. Coreea de Nord ameninţă Japonia! A pregătit racheta balistica

La un pas de război. Coreea de Nord ameninţă Japonia! A pregătit racheta balistica

La un pas de război. Coreea de Nord ameninţă Japonia! A pregătit racheta balistica
Coreea de Nord amenință că trimite o „adevărată rachetă balistică” în Japonia și îl numește pe Shinzo Abe „cel mai prost om din istorie”.

Coreea de Nord l-a avertizat astăzi pe premierul japonez Shinzo Abe că ar putea vedea în curând o „adevărată rachetă balistică”, în timp ce l-a catalogat drept „cel mai prost om cunoscut vreodată din istorie”.

Batjocură la nivel înalt

Condamnarea plină de culoare vine la două zile după ce Coreea de Nord a testat ceea ce a numit un „sistem de rachete cu lansare multiplă super-masive”. În urma lansării, care a fost supravegheată de liderul nord-coreean Kim Jong Un, premierul Abe a transmis că a încălcat rezoluțiile ONU.

Iar replica a venit: „Se poate spune că Abe este singurul idiot din lume și cel mai prost om cunoscut vreodată din istorie, deoarece nu reușește să distingă o rachetă de un sistem de rachete cu lansare multiplă în timp ce vedea raportul însoțit de fotografii”, a declarat un oficial al ministerului de externe. într-o declarație transmisă agenției de știri KCNA.

Ameninţarea

„Abe poate vedea ce este o adevărată rachetă balistică în viitorul nu îndepărtat și sub nasul lui … Abe nu este altceva decât un imbecil perfect”, a adăugat acesta, potrivit dailymail.


Accesează: