Elevii din trei clase de la Colegiul Tehnic ”Emanil Ungureanu” din Timișoara îngheață de frig la ore. Ei au ajuns să stea în clase îmbrăcați ca afară, cu gecile și paltoanele pe ei, cu căciuli în cap. La fel se prezină la clase și profesorii.
Deși calorifele sunt calde, în cele trei săli de clasă este cumplit de frig, din cauza ferestrelor și ușilor neetanșe, vechi de când s-a
Construit imobilul.

Colegiul Tehnic “Emanuil Ungureanu” din Timișoara se află peste drum de clădirea Primăriei Timișoara, într-un imobil vechi d epeste 100 de ani extreme de degradat. “E frig în câteva săli de clasă pentru că geamurile nu au mai fost schimbate de mult timp, iar clădirea nu este izolată. În cinci-șase săli de clasă e destul de frig, astfel că elevii stau cu gecile pe ei. Într-o clasă, elevii au adus o aerotermă.  Cele mai mari probleme sunt în clasele mari din corpul B”, susține Ionuț Retca, profesor.
Mihaela Petrov, directorul școlii, recunoaște că frigul se datorează faptului că ferestrele sunt foarte vechi, iar clădirea are nevoie de o reabilitare generală. “Se scurge căldura pe uși și geamuri”, spune directoarea.

 

 

Te-ar putea interesa și: