Şi dacă mai renunţi la statul de membru senior al Familiei Regale, atunci tabloidele devin umbra ta. Agasaţi de această situaţie parcă fără nesfârşit, Prinţul Harry şi Meghan Markle au luat o decizie istorică.

Mai exact, Ducele și Ducesa de Sussex au transmis tabloidelor britanice o scrisoare în care anunţă că vor încheia orice cooperare, conform BBC.

Sursa citată anunţă că editorii redacțiilor Sun, Mirror, Mail și Express au primit documentul din partea unui reprezentant al celor doi. Astfel, şefii tabloidelor britanice au aflat că perechea a decis acest lucru din cauza știrilor „distorsionate, false sau invazive”.

Prinţul Harry și Meghan au transmis că au refuzat „să se ofere drept monedă într-o economie a click bait-ului și a distorsionării”.

Cuplul care s-a mutat recent din Canda în Statele Unite ale Americii (n.r. – în California) a notat în scrisoare că este „foarte îngrijorător că o bucată influențială a mass-mediei” a creat articole „distorsionate, false sau invazive”.

Rebelii din Familia Regală Britanică au arătat că sunt foarte deranjaţi din cauza faptului că banii din publicitate au ajuns să fie mai importanți decât viețile oamenilor care fac parte din vieţile lor.

„Există un cost uman adevărat al acestui mod de afaceri și afectează fiecare colțișor ar societății.

Ducele și Ducesa de Sussex au privit cum oamenii pe care îi cunosc, precum și alte persoane străine, au viețile complet răstălmăcite fără motiv, doar pentru că bârfele desfrânate fac bine remunerației din publicitate”, se arată în scrisoare.