Evenimentul Zilei > International > La 75 de ani, a devenit tatăl unui bărbat de 43 de ani. E vorba de un celebru cântăreț…
La 75 de ani, a devenit tatăl unui bărbat de 43 de ani. E vorba de un celebru cântăreț…

La 75 de ani, a devenit tatăl unui bărbat de 43 de ani. E vorba de un celebru cântăreț…

Celebrul cântăreț spaniol Julio Iglesias (75 de ani) a devenit din nou tată. Fiul este un bărbat de 43 de ani, Javier Sanchez-Santos și este stabilit de instanță.

Un tribunal spaniol a decis săptămâna trecută că Iglesias este tatăl biologic al bărbatului de 43 de ani. Judecătorul José Miguel Bort Ruiz a subliniat o „foarte evidentă asemănare fizică” între artist și Javier Sanchez-Santos, care a vorbit public despre lupta sa pentru a fi recunoscut ca fiu biologic al lui Iglesias.

Judecătorul din Valencia a spus că sunt suficiente indicii pentru a determina paternitatea și a citat refuzul lui Iglesias de „a permite colectarea de dovezi biologice” drept unul dintre acestea. Avocatul lui Julio Iglesias, Fernando Falomir, a spus pentru CNN că artistul va ataca sentința și că nu va refuza să se supună unui test ADN în anumite condiții în timpul procesului de apel.

El a spus că au existat „dovezi în proceduri că, în perioada aproximativă a conceperii petentului, au fost anumite contacte și relații între mama acestuia și pârât”. Aceste contacte au avut loc în iulie 1975 în orașul spaniol Sant Feliu de Guixols și „nu fac improbabilă sau nerezonabilă posibilitatea să fi existat între ei relații sexuale”, s-a consemnat în sentință.

Magistratul a mai spus că un factor al deciziei sale a fost mărturia mamei lui Sanchez-Santos, Maria Edite Santos, o fostă dansatoare portugheză care a vorbit public despre lupta sa pentru recunoașterea paternității fiului. Ea a furnizat „date foarte specifice despre proprietatea, amplasamentul și aspectul interior al vilei” în care a locuit Julio Iglesias la vremea aceea.

Santos și fiul ei au purtat o bătălie de trei decenii cu Julio Iglesias. În 1992, un judecător spaniol a decis că solistul este într-adevăr tatăl lui Sanchez-Santos, dar sentința a fost respinsă în apel în 1994, scrie hotnews.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.