Evenimentul Zilei > Actualitate > L-a pus Radoi la punct pe antrenorul Olaroiu?
L-a pus Radoi la punct pe antrenorul Olaroiu?

L-a pus Radoi la punct pe antrenorul Olaroiu?

Cotidianul "Libertatea" a scris in editia de ieri ca atmosfera din sanul echipei Steaua ar fi "explodat", dupa ce capitanul Mirel Radoi i-ar fi reprosat antrenorului Cosmin Olaroiu ca fotbalistii se accidenteaza atat de des din cauza antrenamentelor dure.

Conform sursei citate, finul lui Gigi Becali si-ar fi pierdut cumpatul in timpul cantonamentului de la Coverciano si l-a luat la rost pe antrenor: "Bai, Oli! Ce antrenamente sunt astea, de ne rupem unul dupa altul? Ce ne faci?". Mai mult, se pare ca in "atentia" lui Radoi ar fi intrat si preparatorul fizic italian Fernando Hipolitti.

Supararea capitanului ar fi fost provocata de faptul ca, de la inceputul anului, s-au "rupt" portarul Andrey Nazario si atacantul Nicolae Dica, iar mijlocasul Vasilica Cristocea si Cyril Thereau au suferit, la randul lor, accidentari usoare.

Radoi este cunoscut ca fiind un tip care se "aprinde" repede si, sub protectia nasului Gigi Becali, isi permite sa faca legea in vestiar.
Stelistii s-au ferit sa comenteze episodul relatat de "Libertatea".

Ieri dupa-amiaza, delegatia "ros-albastrilor" a plecat spre Cipru, pentru al doilea stagiu de pregatire. Jucatorii n-au scos niciun cuvant, iar Mirel Radoi parea vizibil deranjat de armata de ziaristi care astepta un raspuns.

Antrenorul Cosmin Olaroiu a refuzat, de asemenea, dialogul. Intrebat de ce nu vorbeste, tehnicianul a raspuns sec: "Nu am voie". Cert e faptul ca, fortat de valul de accidentari, Oli a mai promovat un junior, Cristian Iancu, in echipa mare.

"Am lesinat de ras"

Gigi Becali, finantatorul "ros-albastrilor", a fost singurul care a acceptat sa comenteze subiectul. "Am lesinat de ras cand am citit articolul. Nu s-a intamplat nimic la echipa. Numai intoxicari, minciuni comuniste, manipulare… Baietii radeau si ei", a spus latifundiarul.
In primele doua zile de comercializare a biletelor pentru meciul cu FC Sevilla s-au vandut doar 1.500 de tichete.