Evenimentul Zilei > Politica > Klaus Iohannis: Dragi români, vă mulțumesc
Klaus Iohannis: Dragi români, vă mulțumesc

Klaus Iohannis: Dragi români, vă mulțumesc

Klaus Iohannis a susținut în această dimineață o conferință de presă în care le-a mulțumit românilor din țară și din diaspora. Totodată, acesta a spus că cei vinovați pentru organizarea defectuoasă a alegerilor în afara granițelor trebuie să plîtească cu funcția.

”Dragi români, cu peste 6 milioane de voturi m-ați ales președintele vostru. Vă mulțumesc. A fost o prezență fenomenală, a fost cea mai plăcută surpriză a acestor alegeri”, a spus Klaus Iohannis.

”Sunt dispus să mă apuc foarte serios de treabă. E un semnal puternic pentru mine și pentru clasa politică”

Articol în curs de actualizare

Biroul Electoral Central a anunțat, în această dimineață, rezultate parțiale ale turului de scrutin desfășurat ieri. În urma centralizării a 96,50% dintre secțiile de vot, candidatul PSD, Victor Ponta, a obținut 45,33% din voturi, iar contracandidatul său, Klaus Iohannis (ACL) a primit 54,66% din sufragii. Încă de aseară, Ponta și-a recunoscut înfrângerea în mod public, declarând că l-a sunat pe Iohannis pentru a-l felicita.

REZULTATE EXIT-POLL TURUL II şi  REZULTATE FINALE ALEGERI PREZIDENȚIALE, pe evz.ro

De asemenea, pe evz.ro poți afla cel mai simplu si rapid rezultatele votului din turul 2 de scrutin al acestor alegeri prezidențiale. Află pe evz.ro cum s-a votat în fiecare județ.

Rămâi pe evz.ro în 16 noiembrie pentru a afla și cele mai importante știri ale acestor zile, declarațiile candidaților, incidentele electorale și rezultate alegeri prezidentiale 2014.

EVZ îţi prezintă cele mai importante ştiri şi analize despre alegerile prezidenţiale din 2014. De asemenea, pe evz.ro vei putea afla în timp real  rezultatele sondajelor exit-poll de la alegerile prezidentiale 2014. Cel mai bun portal de stiri va transmite in timp real rezultate turului 2 al alegerilor prezidentiale 2014 si rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale 2014.

EVZ.RO vă prezintă cele mai importante știri despre ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014.

CITIȚI pe EVZ.RO sondaje, prezența la urne, rezultatele exit-poll-urilor și rezultatele la ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 în timp real.