"Nu va merge (la audieri la Parchetul General – n.r.) pentru că ne vom afla într-o vizită de stat", a declarat marţi Klaus Iohannis la Cotroceni. Cuplul prezidenţial se va afla în Anglia, unde a fost invitat la ceremonia zilei de naştere a Prinţului Charles, care va avea loc astăzi, 14 noiembrie.

El a spus că această audiere va fi reprogramată.

Totodată, tensiunea președintelui crește de la o zi la alta, surse din administrația prezidențială subliniază evidentul: Klaus Iohannis fierbe de nervi! Nu e un secret că Iohannis a jucat mereu rolul unui protector „excesiv”, spun unii, al Primei Doamne.

Dovadă stau cadrele surprinse cu cei doi, la fiecare ieșie în public, în care Klaus Iohannis o ține strâns de mână. Gestul de iubire nu este unul agreat de protocoalele stabilite pentru conduita președintelui, fapt pentru care predecesorii săi l-au evitat. Dar, după cum bine se știe, Iohannis nu s-a arătat niciodată foarte interesant de acest aspect.

Klaus și Carmen Iohannis au făcut nunta în noiembrie 1989, cu puțin timp înainte de Revoluție.

Klaus Iohannis a dezvăluit că a cerut-o de soție pe Carmen după șapte ani de relație, nunta având loc în noiembrie 1989.

„Petrecerea s-a tinut la restaurantul hotelului Parc, aproape de stadionul din Sibiu. Au avut o gramada de invitati, vreo 200 de oameni, adica o suta de familii. Mai multi au fost din partea familiei lui Carmen, adica din partea noastra, pentru ca Lazurca este neam mai numeros ca al lui Iohannis, mai ales ca multi sasi plecasera deja din Romania. Iar Ioan, tatal lui Carmen, era un blanar respectat, au venit multi la nunta doar pentru ca il stiau pe el”, a declarat pentru wowbiz.ro Doina Lazurca, verisoara lui Carmen Iohannis.