Poţi, la 38 de ani, să-ţi schimbi radical viaţa?
Este posibil dacă te numeşti Kim Kardashian. Regina reţelelor de socializare, urmărită pe Instagram de 144 milioane de fani, s-a hotărât să dea o nouă turnură vieţii sale profesionale şi să se dedice studiului. Anul trecut a început să înveţe într-un birou de avocatură din San Francisco pentru a putea susţine examenul de Stat.

 

Ce anume a împins-o pe soţia cântăreţului şi producătorului Kanye West să ia o astfel de decizie importantă?
Fiindcă a salvat o femeie de 64 de ani, Alice Johnson care era deţinută din 1996 în Alabama pentru o cauză legată de droguri. După ce s-a întâlnit cu Donald Trump, preşedintele american a graţiat femeia. Kim a vizitat închisori şi a făcut diferite petiţii către guvernatori, împreună cu comentatrul CNN Van Jones şi avocata Jessica Jackson, fondatori ai grupului #cut50 pentru reforma justiţiei criminale.
Mereu am ştiut care e rolul meu în viaţă, a declarat Kim Kardashian
Inevitabil există unii care strâmbă din nas în ceea ce o priveşte, dar Kim ridică din umeri după cum a spus recent: ”Nu mă consum prea mult, pentru că îmi place să vorbesc cu cineva care ar putea să nu fie de acord cu mine, să nu mă vorbească de bine, dar garantez că odată ce m-a întâlnit, îşi va schimba opinia şi va înţelege ceea ce consider eu cu adevărat important”.
Par într-adevăr îndepărtate vremurile discursurilor uşoare din reality-urile sale, şi, se pare, că regina Instagramului doreşte o carieră serioasă în avocatură.