Kevin Connolly, "Anturaj": "Cel mai mare succes a fost prezenţa lui James Cameron"

Kevin Connolly, "Anturaj": "Cel mai mare succes a fost prezenţa lui James Cameron"

Kevin Connolly, interpretul lui E din "Anturaj", a explicat pentru EVZ care sunt cele mai mari nume care au trecut prin distribuţia serialului: Bono, regizorul "Titanicului" şi Eminem.

Kevin Connolly îl interpretează pe Eric Murphy în "Anturaj", serialul de comedie produs de HBO.

Actorul în vârstă de 37 de ani şi-a început cariera devreme, fiind distribuit în reclame încă de la vârsta de şase ani. La mijlocul anilor ’90 a apărut alături de Tobey Maguire şi Leonardo DiCaprio în "Don’s Plum" şi a avut rolul lui Ryan Malloy în sitcomul "Unhappily Ever After". Are în portofoliu roluri în filme precum "John Q", "Jurnalul" şi "Despre bărbaţi şi nu numai...". A făcut parte din distribuţia serialului "Anturaj" timp de opt ani.

EVZ: Cum te simţi acum, când producţia a ajuns la ultimul sezon? Kevin Connolly: Faptul că poate urma şi un film a uşurat mult situaţia. Este ca şi cum nu ne-am despărţi definitiv. Toată lumea vrea să participe la film… vrem să jucăm toţi. Când filmul "Totul despre sex" avea deja succes în cinematografe, noi sărbătoream pe platou. E ca şi cum adevărata noastră viaţă era acolo… ne întrebam cum e primit, câţi spectatori îl vor urmări, care sunt cifrele? Cu siguranţă ştiu mult mai multe date de genul acesta decât atunci când am început filmările la primul sezon. Impresia este că s-au legat multe prietenii pe platou.

Ne puteți urmări și pe Google News

Singura diferenţă dintre serial şi realitate este că Adrian locuieşte în New York, Kevin Dillon este căsătorit, nu dormim în acelaşi loc, Kevin nu ne pregăteşte în fiecare dimineaţă micul dejun, iar Jerry are o relaţie serioasă – din momentul în care intrăm pe platou nu durează prea mult până când începem filmările.

Ne dăm unii altora dureri de cap – într-un sens pozitiv, bineînţeles. E ca şi cum toate discuţiile şi situaţiile s-ar întâmpla în realitate.

Când a început producţia nu eraţi faimoşi, dar acum cred că situaţia e cu totul alta… Da, acum râdem când ne amintim. În primii ani, barurile se închideau la ora două în Los Angeles, aşa că eram daţi afară pe la 01.40, apoi trebuia să ne trezim la 08.00, puteam dormi şase ore, ne luam nişte cafea - era în regulă. Acum, dacă nu sunt în pat la ora 21.00 cu o mască pentru ochi, nu pot ieşi două zile din casă (râde). Acum ne spunem: vă mai amintiţi când puteam ieşi să bem ceva? În prezent nici nu se pune problema: aţi înnebunit? E ora 20.30! (râde) Pare că peste noapte toată lumea a îmbătrânit sau s-a întâmplat ceva similar. Mi s-a întâmplat să vină un tip la mine, care ne-a făcut cel mai frumos compliment – era din Australia şi a spus [relatează asta cu un foarte potrivit accent australian]: "hei, prietene, eu şi tovarăşii mei suntem în oraş doar pentru câteva zile, dar le vom folosi doar ca să ajungem în fiecare bar din «Anturaj»" (râde). A fost cel mai impresionant compliment pe care mi-l putea adresa cineva.

Ar trebui să existe un tur cu autobuzul. Există. Începe de la casa noastră şi apoi merge la Earth Café… Ştiţi, eu am crescut în Long Island, iar prietenii mei coborau din avion şi spuneau: "hai să mergem în Earth Café. Unde mergem? Earth Café!". Prieteni, trebuie să vă fac o mărturisire – nu veţi găsi niciodată o sută de fete în Earth Café. (Râde). Nu spun că nu vor fi câteva fete drăguţe acolo… dar arătaţi-mi mie un restaurant în orice loc de pe planetă unde vedeţi cinci bărbaţi stând la masa din mijloc, un restaurant mereu deschis când ei intră acolo şi sute de fete atârnând de tavan. Era tot ce şi-ar fi putut dori cineva. "Totul despre sex" a făcut asta cu industria modei, nu? Noi am făcut acelaşi lucruri cu fete, maşini şi gadget-uri. Adică…Turtle are un Ferrari. E ridicol.

Oamenii îţi spun Eric sau E? Da – eu consider că asta e un compliment care poate funcţiona atâta vreme cât povestea continuă, dar oare câtă vreme vom putea face asta? Dacă noi doi vom avea o discuţie în realitate, va trebui să înţelegi că în acest moment nu suntem într-un serial TV. Acum ceva timp am cunoscut la o petrecere o fată şi am invitat-o în oraş. Primele ei cuvinte au fost: "Nu am văzut serialul, sper că asta nu e o problemă?". Am spus "Bineînţeles că nu". Apoi, de-a lungul serii mi-a spus "Eric" de trei ori. (Râde). Nu mar fi deranjat atât de tare dacă nu mi-ar fi spus iniţial că nu a văzut nici măcar un episod din serial. Mă gândeam – "acum ar trebui să-i spun că pe mine nu mă cheamă aşa?".

Când aţi început să aveţi pe platou oameni foarte faimoşi? Am spus-o întotdeauna: cred că cel mai mare succes obţinut a fost la sezonul doi, când a venit James Cameron. Probabil că el nici nu a văzut serialul. Janace Tashjian, producător asociat la "Titanic" şi "Avatar", se ocupa de "Anturaj", iar Doug a trecut numele lui în scenariu. Ea i-a spus – "ce faci?". Iar el i-a răspuns – "îl ştii pe Cameron, nu? Întreabă-l pe el’… Probabil că era bine dispus, aşa că a acceptat. Dacă ridici ştacheta atât de sus, poate ieşi ceva bun pentru toată lumea.

Cine a fost favoritul tău? M-am simţit extraordinar cu Busey - Gary Busey. Ştii, Bono a fost şi el în "Anturaj". El e cea mai mare vedetă rock pe care o puteam avea alături de noi.

Brian James este cel mai mare nume din sport pe care îl puteam obţine. 50 Cent şi Eminem sunt cei mai mari reprezentanţi ai muzicii rap. Dar când a fost Busey, a fost cu adevărat minunat. A fost o experienţă fantastică – amuzantă şi neaşteptată. Brian James a fost şi el spectaculos. La fel şi Eric Roberts – povestea asta i-a resuscitat cariera, spune el.

Ai vorbit mult cu Mark Wahlberg când filmaţi? Mark este un tip extrem de inteligent care a făcut ce ar trebui să facă orice producător. A aşezat toate bucăţile, le-a făcut să funcţioneze şi a lăsat lucrurile să se întâmple. Era mereu acolo când aveam nevoie de el, dar nu stătea în spatele monitoarelor… "lătrând" la tine. Dacă avem vreodată nevoie de ceva, de tipul: "Mark, avem o problemă, avem nevoie de apariţia cuiva", el spunea: "în regulă, îl trimit pe Tom Brady". (Râde). A fost un moment în care trebuiau să vină fraţii Manning, iar ei n-au reuşit să ajungă, aşa că ne-au rezolvat Mark Wahlberg şi Tom Brady. Pur şi simplu. Vreau să spun că omul ăsta este tot timpul pe fază...

L-ai cunoscut pe adevăratul E? Da. Sunt două persoane: Steve Levinson, care e producătorul executiv şi managerul lui Mark, Eric Weinstein, care este E. El este cel numit E. Este mâna dreaptă a lui Mark. Nu are rost să vorbeşti cu Mark, e mult mai bine să faci asta direct cu E, pentru că el are informaţiile de care ai nevoie, clare şi concrete. Ei au o foarte bună şi îndelungată legătură. Nu vrei să te pui cu el. Ei sunt puternici, adevăraţii "Anturaj". El şi Mark sunt mult mai puternici decât grupul nostru de actori. (Râde). <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/gu6_eIlbZu4?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Yj9a3s1j-MQ?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> "Ştii, Bono a fost şi el în «Anturaj». El e cea mai mare vedetă rock pe care o puteam avea alături de noi.“ KEVIN CONNOLLY, actor