Keanu Reeves va da voce unui antierou în "Sonic the Hedgehog 3"

Keanu Reeves va da voce unui antierou în "Sonic the Hedgehog 3"

Vocea ariciului Shadow din "Sonic the Hedgehog 3" va fi dată de Keanu Reeves, a relatat o sursă pentru Variety. Protagonistul din "John Wick" se alătură astfel unei distribuţii de top care îi include pe Ben Schwartz în rolul lui Sonic, precum şi pe Jim Carrey în rolul răufăcătorului Dr. Robotnik.

Despre distribuţia lui Reeves în "Sonic 3" se știa

Distribuţia lui Reeves în "Sonic 3" a fost anunţată pentru prima dată în emisiunea "The John Campea Show". Paramount Pictures, studioul din spatele filmului, a refuzat să comenteze informația.

Printre filmele din palmaresul lui Reeves se numără "Speed", "Bram Stoker's Dracula" şi "My Own Private Idaho", precum şi franciza "Matrix". Keanu Reeves va apărea în continuare în filmul "John Wick", "Ballerina", alături de Ana de Armas (dezvăluirea personajului său într-un nou trailer care a apărut săptămâna trecută la CinemaCon a stârnit aplauze uriaşe din partea mulţimii de directori de cinematografe, un semn al succesului de box office al actorului). Reeves va juca, de asemenea, în "Good Fortune" alături de Aziz Ansari, Seth Rogen, Keke Palmer şi Sandra Oh.

Jeff Fowler va regiza și "Sonic the Hedgehog 3"

În ceea ce privește rolul lui Keanu Reeves în "Sonic the Hedgehog 3" este de remarcat că Shadow, este un arici antropomorfic (blana lui este neagră, în timp ce a lui Sonic este albastră),care se poziționează, în principal, ca un antierou și un inamic al lui Sonic.

Ne puteți urmări și pe Google News

Jeff Fowler, care a regizat primele două filme "Sonic", revine pe aceeași poziție pentru cea mai recentă continuare. Neal H. Moritz, Toby Ascher, Toru Nakahara şi Hitoshi Okuno vor produce "Sonic 3", care va avea premiera în cinematografe la 20 decembrie.

Franciza Sonic the Hedgehog este una dintre cele mai de succes ale Paramount, încasările globale combinate ale filmelor "Sonic the Hedgehog" şi "Sonic the Hedgehog 2" fiind de 725,2 milioane de dolari. Studioul va realiza și un serial derivat din filmele "Sonic the Hedgehog", intitulat "Knuckles'", care va avea premiera pe Paramount+.