Katy Perry s-a gândit probabil că "încercarea moarte n'are" şi l-a invitat pe prinţul Harry, care în urmă cu puţin timp şi-a încheiat relaţia cu vedeta mondenă Cressida Bonas, să-şi petreacă vacanţa împreună, scrie Daily Mail, citat de Agerpres.

Cântăreaţa, care şi-a încheiat şi ea recent relaţia cu DJ Diplo, se pare că "îl urmăreşte de mult" pe prinţul Harry, iar acum, când amândoi sunt singuri, s-a gândit să profite şi l-a invitat să-şi petreacă câteva zile alături de ea la Miami.

"Lui Katy i-a plăcut mereu de prinţul Harry. Acum s-a gândit să fie mai îndrăzneaţă, aşa că l-a invitat în America, să petreacă Ziua Independenţei alături de ea şi de prietenii ei. Prinţul a primit invitaţia prin intermediul unui prieten comun. Katy nu a dorit să pară că ar încerca să-i dea o întâlnire, dar toată lumea ştie că a simţit mereu ceva deosebit pentru bărbaţii englezi", a declarat unul din apropiaţii artistei. 

Între timp, prinţul Harry, cel de-al patrulea în ordinea descendenţei la tronul Regatului Unit, după fratele său, William, nepotul său George (fiul lui William) şi după tatăl său, prinţul Charles, se pare că este 'tentat' să dea curs invitaţiei primite de la Katy Perry.

Katy Perry se află în prezent la Londra, în cadrul turneului său internaţional "Prismatic". Ea s-ar fi despărţit de DJ Diplo în urmă cu o săptămână. Solista în vârstă de 29 de ani a mai fost căsătorită cu un britanic, cu comedianul Russell Brand, şi a mai avut o relaţie cu muzicianul John Mayer.