Evenimentul Zilei > Actualitate > Kathy Bates a învins lupta secretă cu cancerul
Kathy Bates a învins lupta secretă cu cancerul

Kathy Bates a învins lupta secretă cu cancerul

Actriţa, laureată a unui premiu Oscar, a mărturisit că s-a luptat cu cancerul ovarian în secret, deoarece nu a avut curaj să îşi dezvăluie boala.

Bates a explicat că a fost sfătuită să îşi ţină secretă boala. "Trebuia să fac un film atunci, «Little Black Book», împreună cu Brittany Murphy, de care îmi e foarte dor. Doctorii mei de atunci au fost nevoiţi să obţină o aprobare din partea companiei de asigurări, iar eu am fost foarte secretoasă în această privinţă şi a trebuit să mă întorc repede la lucru", a declarat actriţa din "Miezul nopţii în Paris".
"Nimeni nu ştie, de fapt, prin ce treci, decât un alt pacient care are cancer" , a explicat Kathy Bates, care a mai completat că, deşi familia a sprijinit-o, a avut zile când a mers neînsoţită la spital, pentru tratamentul de chimioterapie.
Cântăreaţa a considerat secretul ei o laşitate, însă a glumit că, dacă ar mai fi cazul, ar aborda boala altfel. "Admir oamenii care au fost deschişi în privinţa asta, cum e Melissa Etheridge şi alte femei pe care le-am văzut plimbându-se fără peruci şi alte lucruri de acest gen", a conchis Bates.
Sursa
CITEŞTE ŞI: Kathy Bates va fi fantoma lui Charlie Sheen în "Doi bărbaţi şi jumătate"

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: