Evenimentul Zilei > Social > Kanal D a spulberat audienţele! Pro Tv şi Antena 1, lovite în plin de noul fenomen!
Kanal D a spulberat audienţele! Pro Tv şi Antena 1, lovite în plin de noul fenomen!

Kanal D a spulberat audienţele! Pro Tv şi Antena 1, lovite în plin de noul fenomen!

Serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha” (difuzat de Kanal D) se impune pe micile ecrane din România, iar ascensiunea producţiei este confirmată de ultimele măsurători ale ratingului.

Astfel, serialul turcesc a plasat Kanal D pe primul loc în clasamentul audiențelor miercuri seară, la nivelul publicului din întreagă țară și de la orașe, conform cifrelor furnizate de Kantar Media România.

„Astfel, în intervalul difuzării producției (20:00-22:00), stația a înregistrat 10,0% Rating și 21,5% cota de piață, pe targetul Național, și 8,2% Rating și 19,0% cota de piață, pe All Urban.

1 751.000 de telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, serialul, iar minutul de aur, înregistrat la 21:13, a ținut în față micilor ecrane peste două milioane de fani ai serialului (2.059.000)”, arată sursa citată.

În acest context, mai-marii de la Kanal D au anunţat că de săptămâna viitoare, serialul va putea fi urmărit de luni până vineri de la ora 20:00.

Modificarea în grilă deoarece semifinalele altei emsiuni de mare succes la Kanal D, „Survivor România”, vor fi difuzate în acest weekend, sâmbătă și duminică (23 mai, 24 mai).

Finala „Survivor România” va fi difuzată pe 30 mai, astfel că serile de luni și marți vor rezervate serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”, care a captat deja atenţia şi interesul milioanelor de telespectatori din România şi nu numai.