Evenimentul Zilei > Social > Kanal D a confirmat ştirea la care foarte puţini se aşteptau. De acum este oficial!
Kanal D a confirmat ştirea la care foarte puţini se aşteptau. De acum este oficial!

Kanal D a confirmat ştirea la care foarte puţini se aşteptau. De acum este oficial!

Mai-marii televiziunii Kanal D au transmis joi, într-un comunicat de presă, că al treilea sezon „Puterea dragostei” va începe la 27 iulie.

„La doar o zi după Marea Finală a sezonului în curs „Puterea dragostei”, pe 27 iulie va începe cel de-al treilea sezon al celebrului reality-show matrimonial.

Concurenți noi vor intra în casa Puterea Dragostei, iar Cristina Mihaela Dorobanțu este noua prezentatoarea a emisiunii, care le va fi acestora alături în călătoria menită să le găsească sufletul pereche”, transmite Kanal D.

În continuare redăm declaraţiile Cristinei Mihaela Dorobanțu,

cea care i-a luat locul Andreei Mantea, care a prezentat ultimele două sezoane ale show-ului.

„Merg cu inima deschisă în Turcia, abia aștept să îi cunosc pe concurenți și pe membrii echipei.

Le doresc tuturor concurenților mult noroc în această experiență și cred că cel mai important pentru ei va fi să fie buni unii cu ceilalți și să își asculte inima.

Sunt entuziasmată și fericită; îi invit pe telespectatori să urmărească în continuare acest show extraordinar. Puterea dragostei este uriașă!”, a spus noua prezentatoare a emisiunii.

Al treilea sezon al emisiunii „Puterea dragostei” va fi difuzat de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 și 17:00-19:00, iar sâmbăta și duminica în intervalele 16:00-18:00 și 19:00-20:00.

Producătorii emisiunii au reamintit că Marea Finală a celui de-al doilea sezon „Puterea dragostei” va putea fi urmărită pe 26 iulie, la Kanal D.

Altfel, Kanal D a anunţat miercuri, 15 iulie, una dintre cele mai importante lovituri pe piaţa media: cooptarea prezentatoarei Denise Rifai într-un proiect.

„Vedeta va fi implicată într-un format cu totul special, o surpriză pentru milioanele de telespectatori ai stației.

Jurnalist tranșant, personalitate charismatică în peisajul media românesc, Denise Rifai va face parte, începând din această toamnă, din echipa Kanal D.

Cu o experiență bogată în media, Denise Rifai a trecut prin toate etapele formării pentru a ajunge un jurnalist de succes.

A fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator, moderator și realizator de emisiune de știri și talk-show.

Timp de aproape 9 ani a fost unul dintre cei mai vocali jurnaliști și moderatori de la Realitatea TV.

A realizat interviuri cu cele mai importante figuri ale scenei publice românești și a ținut de multe ori primele pagini ale ziarelor prin temele lansate în spațiul public.

Denise Rifai este acum este pregătită de o nouă provocare și spune că telespectatorii o vor regăși la fel de incisivă și pregătită pentru a le oferi experiențe memorabile și relevante în față micului ecran”, a transmis Kanal D într-un comunicat.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: