Ingrid Mocanu susţine în plângerea depusă la SIIJ că speţa este identica cu dosarul ANRP in care Inalta Curte a dispus achitarea fostei sefe DIICOT Alina Bica, potrivit www.luju.ro

De asemenea, avocata mai afirmă că judecătoarea Anamaria Trancă, ce activează în prezent  la CSM s-ar fi lăudat în faţa unor apropiaţi că doreşte să dea pedepse cu “doua cifre” în dosarul ANRP în care inculpată este Ingrid Mocanu. Situaţia s-a schimbat după ce au fost audiaţi martorii.

 

Iata un fragment din plangerea avocatei Ingrid Mocanu impotriva judecatoarei Anamaria Trancă

“Dosarul a fost manipulat gresit, in scopul repartizarii dosarului la judecatorul Tranca, a carei sustinere fatisa a campaniei de arestari a DNA era cunoscuta din activitatea publica a acesteia, manifestata pe deplin in spatiul online (care a format obiectul unei sesizari disciplinare, aflate in prezent pe rolul instantelor de judecata).

Plângerea avocatei Mocanu mai vizează o serie de funcţionari ai Curtii de Apel Bucureşti care sunt acuzaţi, printre altele, de abuz în serviciu, compromiterea intereselor justiţiei şi represiune nedreaptă.

Citiţi mai multe pe www.luju.ro

 

 

Te-ar putea interesa și: